Провулок біля туалету загородили парканом

Провулок біля туалету загородили парканом
Спеціалісти - працівники міськради коментують, що це незаконно...

До редакції газети “RIA-Козятин” на “гарячу лінію” надходять дзвінки від мешканців міста з запитаннями: “Чому перегородили провулок, який об’єднує вулицю Склярова і Пилипа Орлика (між туалетом та приватними магазинами)?” Люди обурені такою загорожею, бо тепер треба обходити по колу. Але хіба проїжджа частина є приватною територією? Чи нею можуть користуватися всі жителі та гості міста?!
Той провулочок був дуже зручними. Перехожі мали змогу зекономити час і швиденько перейти на іншу вулицю. А тепер там стоїть двометрова брама та огорожа. На кованих воротах висять засувки. “Господар” по бажанню відкриває і закриває їх.
Чи на законних правах зведений даний паркан і хто його власник? Ми запитали у головного спеціаліста управління містобудування та архітектури міськради Георгія Акопова
— Щодо встановлення паркану біля будівлі на вулиці Склярова, 16 в управління містобудування та архітектури ніяких звернень не було, — каже пан Акопов. — Фізична особа - підприємець Заславький Г.Ю. технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку, на утвердження на сесії міської ради не подавав. Разом з тим, не укладався і договір оренди на земельну ділянку. У даної особи є тимчасова угода про добровільну сплату відповідних коштів по рішенню 23 сесії 6 скликання. При виготовленні технічної документації із землеустрою на земельну ділянку будуть накладені обмеження щодо її користування. А саме, встановлення права проходу та проїзду.
Виходячи з вищесказаного, паркан встановлений незаконно. У зв’язку з правопорушенням, представнику підприємця (зважаючи, що останній знаходиться за кордоном) запрононували вирішити це питання згідно з чинним законодавством.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ястреб

    До тупої, як валянок Мудрої, ще є один тупий, як валянок Корчевский (китаєць)! Хто знає, ще таких, дописуйте!!
  • Активіст

    “Чому перегородили провулок, який об’єднує вулицю Склярова і Пилипа Орлика (між туалетом та приватними магазинами)?” ціково чому це питання виникло тоді коли Мудра поставила забор, а не тоді коли частина провулку стала частиною кафе "баварія"?

    Sofia reply Активіст

    А Баварія чия? Чи не нашого Геннадія з налогової!
  • Городянин

    А Мудра що, платила налог за землю? Вона поставила забор і ХЕР на всіх клала. Вона член стада п..сів і проституток. Тому жуйте соплі, дивіться на це бл..дство і голосуйте за підприємців і залізничників.
  • vik

    Про який провулок чи проїжджу частину йде мова? Можливо ви мали на увазі туалет який влаштували любителі пива чи відпочиваючі в парку.Чомусь коли потрібно платити налог за землю то земля твоя а коли зробив паркан то це не законно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up