Редакція журналу про цукровий діабет "СахарОК" запускає незвичайний спецпроект - Перевірено на собі

Не знаєш - розкажемо! Не віриш - перевіримо! І це не просто слова!

З 1 жовтня стартує новий спецпроект «Перевірено на собі», який допоможе переконатися чи спростувати користь від дотримання всіх рекомендацій, що дають фахівці людям, яким доводиться жити з діабетом. 
У чому суть? 

Перевіряти на собі приписи буде Микола, який поставив перед собою 2 мети - врегулювати стрибки цукру в крові і набрати м’язову масу. Про свої враження Коля буде розповідати в своєму блозі (чекайте, читайте - буде цікаво). 

Відео дня

На початку проекту Коля пройде повне обстеження в спеціалізованому медичному центрі MDC і буде під наглядом його спеціалістів на всьому протязі проекту. Лікарі центру розроблять для Миколи індивідуальне меню та рекомендації щодо компенсації діабету. 

Як будемо харчуватися? 

В якості головного функціонального продукту Коля обрав для себе чорничну пасту «LiQberry», адже виробники позиціонують її як багатофункціональний органічний продукт, який знижує цукор в крові. 

Також в якості спонсорів здорового харчування виступлять магазин «Прованс», який забезпечить Колю органічними продуктами харчування і також ТМ «Мак-Вар Екопродукт», що надала спеціальні макарони для людей з діабетом «Здоров'я» No6». 

"Підсолодити" життя допоможе Колі кленовий сироп і солодощі від Cleary's. 

Отже! Уважно стежимо за проектом і ... перевіряємо! Заходь на сайт сахарок.com - Вас чекає величезний світ здоров`я!

За матеріалами "RIA"

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up