Росія як ганстери..Про стратегію і тактику за основу інструкція для Українців очима Кавказ Центру.

Росію треба просто добити - КЦ),це і є основа що полягає у підтримці України.Знищивши Постімпериалістичний синдрому.Тільки так спасати Україну Всі інши діїї суперечать логіці а людські жертви в Україні завдяки Європейській провокаціїї Путіна безкарно нападати на Україну. Влад Лісовий

У Європи немає волі протистояти гангстерських менталітету Росії 25 травня в 3:42

У Європи немає волі протистояти гангстерських менталітету Росії.Колишній прем'єр-міністр Литви Андріус Кубіліус розповів про кремлівському паханом Путіна в інтерв'ю австрійській газеті Die Presse і підкреслив правильності рішення Литви відправити летальну озброєння в Україні Він зокрема сказав:
"У західних столицях кажуть:" Якщо ви відправите їм летальну озброєння, ви тим самим спровокуєте російську армію ". А я кажу:" Якщо ми не надамо Україні достатньої військової підтримки, це ще більше спровокує російську воєнщину ".
Я називаю це гангстерським менталітетом: ще в 2010 році на посаді прем'єр-міністра я протягом години мав неформальну бесіду з Путіним, і після неї в мене виникло враження, що я вже давно з ним знайомий. Він нагадав мені вуличного бандита з передмістя Вільнюса, де живуть деякі російськомовні.
Якщо один з таких типів відчуває, що ти хочеш вести переговори, він примітивно трактує це як твою слабкість і завдає удар.
За допомогою військової агресії в Україні Путін не переслідує стратегічну мету її окупації. Він хоче запобігти перетворенню України на економічно процвітаючу державу, оскільки це стало б величезною небезпекою для його режиму.
Тому єдиний спосіб, за допомогою якого ми можемо допомогти Росії стати нормальною державою (Навіщо це потрібно? Вже пробували в "перебудову". Росію треба просто добити - КЦ), полягає у підтримці України.
Російський уряд повалений росіяни, які усвідомили, що їхні сусіди і родичі на Україні зуміли побудувати успішну державу.
В цілому ж проблеми Росії - наслідок Постимпериалистическая синдрому. Росія була останньою розваленої імперією в Європі. Франція, наприклад, також мала проблеми, коли втратила свої колонії.
У разі Росією все посилюється тим, що належали їй колись території знаходяться поблизу від неї. Таким чином, Путін захищається від вже сталося розвалу і заважає перетворенню Росії в нормальну країну (Росія ніколи в таку країну не перетвориться. Тому її треба просто добити - КЦ).
- Ви були прем'єром, коли Австрія відмовилася видати Литві розшукуваного колишнього офіцера КДБ Головатова (колишніх чекістів не буває - КЦ). Тоді ви звинуватили Відня у відсутності європейської солідарності. Це відсутність солідарності все ще зберігається в разі українського конфлікту?
Я вважаю, що на рівні керівництва ЄС відсутня воля виробити чітку спільну стратегію щодо Росії. Зараз вся стратегія полягає в тому, щоб не робити нічого, що Росія вважатиме провокацією ".
Відділ моніторингу
Кавказ-Центр

Посприяв ВЛАД ЛІСОВИЙ
Коментарі (14)
  • Светлана Манелюк

    Все говорят Россия - агресор,  но ни одна газет, но нигде в интернете русские не позволяют себе писать или говорить в таком агресивном тоне : " добить Украину", завалить Украину, мочить хохлов и так далее, никто не говорит , кто не скачет тот москаль. Никто! Многие относятся со страданием, с жалостью и с пониманием , что людям надо помогать. Это у вас агрессия к русским, это у вас ненависть затмила глаза. Вы ругайте сами себя и своих чиновников.

    Анонім reply Светлана Манелюк

    НЕ ГОВОРЯТ НО СТРЕЛЯЮТ ГРАДАМИ ПУШКАМИ ТАНКАМИ

    Анонім reply Светлана Манелюк

    Хто прямо, хто побічно, хто активно, хто пасивно вбивають українців за етнічним походженням громадяни Росії на території України. Так що ви всі окупанти. І це трагедія для України і не меньша трагедія для Росії. Будемо молитися за розвал Росії, як імперії

    Анонім reply Анонім

    Та москалі допомагають танками,снарядами,терором ,
  • характерник-танкіст ЗСУ UA

    Тому єдиний спосіб, за допомогою якого ми можемо допомогти Росії стати нормальною державою (Навіщо це потрібно? Вже пробували в "перебудову". Росію треба просто добити - КЦ), полягає у підтримці України.
  • Анонім

    Aвтор, ІДИ ВОЮЙ! Марш Марш на фарш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera 14:13 Цього місяця у нашому районі відкриють рекрутинговий центр play_circle_filled 12:00 Двометрова ростова мотанка прикрасила площу 11:09 На Козятинщину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 10:29 Відро пива і накрита «поляна»: разом з поліцією перевірили улюблені місця відпочинку молоді photo_camera 10:22 Сотні обстріляних населених пунктів та 54 бойових зіткнень на фронті: про 781 день війни 09:24 Цей день в історії, 15 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 09:20 Стоматології Козятина: де отримати якісні послуги? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up