Шановні громадяни, проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин!!!

Шановні громадяни, проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин!!!
Відповідно до плану роботи МВС України на території Вінницької області з 27.03.2015 по 30.04.2015 року проводиться загальнодержавний місячник добровільної здачі вогнепальної нарізної, гладкоствольної, газової, холодної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів

Під час проведення цього заходу Козятинський РВ УМВС приймає від організацій, населення зброю, боєприпаси, вибухові речовини, які зберігаються без відповідних на це дозволів ОВС. 

Громадяни, які добровільно здали в ОВС незаконно зберігаєму зброю, боєприпаси, вибухові речовини під кримінальну та адміністративну відповідальність не підлягають. 

Порядок здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин
1.    Громадяни, які зберігали чи знайшли вогнепальну зброю, боєприпаси, вибухові речовини,  звертаються в Козятинський РВ УМВС з заявою про добровільну здачу вищевказаних предметів.
2.    Після добровільної здачі зброї громадяни отримують квитанції про її прийом в РВ УМВС.

Відео дня

Примітка: Зброя, яка підлягає реєстрації в ОВС (мисливська нарізна, гладкоствольна, газова) після перевірки та відсутності даних про причетність до злочинів, може бути зареєстрована громадянами України відповідно до чинного законодавства.
Громадяни, у яких працівниками міліції буде виявлено та вилучено вогнепальну нарізну, і гладкоствольну, газову зброю, боєприпаси та вибухові матеріали підпадають під кримінальну та адміністративну відповідальність:
Ст. 263 Кримінального кодексу України та ст. 190 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За матеріалами Козятинського РВ УМВС України у Вінницькій області

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up