Стартує полювання на хутрових звірів

Стартує полювання на хутрових звірів
Під прицілом — зайці, лисиці та вовки

З другого листопада розпочинається сезон полювання. 
Про це повідомив газеті “RIA-Козятин” голова Козятинської районної організації УТМР Володимир Зайчик.
— На зайця-русака, лисицю (крім угідь Калинівської та Липовецької  РО УТМР) проводиться відстріл з 2 листопада до 28 грудня включно. Продовжиться  з 4 по 18 січня наступного року. Необхідно мати відстрільні картки.
За словами пана Зайчика, колективне полювання на лисицю стартуватиме з 25 січня по 28 лютого. Також за відстрільними картками, в присутності штатного працівника УТМР, або розпорядника полювання. Основні умова — сплата членських внесків УТМР за 2015 рік та обов'язковий обмін контрольної картки “обліку добутої дичини і порушень правил полювання”.
На зайця йдемо у неділю
Дні полювання на зайця та лисицю — неділя. Якщо відстріл колективний, то дозволено йти на лисицю в суботу та неділю також за відстрільними картками.
— Заборонено полювання в мисливських угіддях Бродецької первинної організації УТМР (крім місцевої), в садках с. Садове та “Бачинського”, — каже Володимир Євгенійович. — Категорично заборонено
 стріляти на дачах біля інтернату, Талимонівці, навпроти Кордишівки. 
Щасливої здобичі! Кращий лисячий хвіст чекає приз в редакції.
Не стріляйте у фазана
Нагадаємо, первинна районна організація села Бродецьке та районна організація УТМР в цьому році в мисливських угіддях Козятинщини (садки с. Садове 
та біля садаків “Бачинського”) випустила близько 200 фазанів. Вже були помічені виводки молодняка. 
— Полювання на фазанів заборонено! — каже Володимир Євгенійович. — Прохання до всіх мисливців — не відстрілювати фазана. На порушників будуть складені відповідні протоколи. Дозволено відстріл фазана (самця), забраного з вольєру, у відведеному місціь в присутності штатних працівників районної організації та за відстрільними картками. 
Бажаючі полювати на вольєрного фазана, можуть зателефонувати Володимиру Зайчику. Кошти за відстрілених фазанів будуть перечислені на рахунок УТМР. Навесні за зібрані гроші буде закуплено комбікорм для молодняка.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up