В гостях у “RIA” козятинський Центр інноваційного розвитку дитини “Easy English”

В гостях у “RIA” козятинський Центр інноваційного розвитку дитини “Easy English”

Початок тижня для вихованців центру “Easy English” виявився цікавим і корисним.

Голова ГО ”Рідне місто” Віталій Креденцер організував вихованцям захопливу екскурсію. Діти вперше відвідали редакцію “RIA-Козятин”.

 

Головний редактор Тетяна Лозінська розповіла малечі, як створюється газета.

Відео дня

Вихованці центру прийшли з подарунками. Діти подарували колективу редакції вироби, зроблені власними руками — фенечки в патріотичних кольорах та емблеми їхнього закладу.

 

Вони познайомилися з роботою журналістів, дізналися, як шукати новини, як пишуться статті, де беруться малюнки та карикатури.

Спілкуючись з працівниками редакції, учні ставили багато запитань. Їх цікавило, як газета потрапляє в продаж, скільки вторговують газетярі, чому Козятин обрали центром видавництва RIA, скільки в газети інформаційних партнерів.

Редакція також підготували подарунки.

 

Тетяна Вікторівна розказала гостям, що в планах відкрити дитячу сторінку, на якій будуть публікуватися як вірші маленьких козятинчан, так і маленькі публікації. Разом з “Центром інноваційного розвитку дитини — Easy English” заплановано відкрити безкоштовні курси журналістики.

 

Малюки познайомилися й з рекламними агентами. Вони щиро дякували за пізнавальну екскурсію.

У свою чергу, колектив редакції пригостив малюків печивом та соком.

З нагоди візиту в газету “RIA-Козятин” малеча отримала символічні подарунки.

Бажаємо дітлахам творчого вогнику, віри та наснаги.

 

Також цього дня діти побували в музеї історії міста.

Брати Назар Пукалюк та Тимофій Юрчук передали в музей глечики своєї прабабусі

 

 

Зараз там налічується близько 4000 експонатів. Незабаром планується відкриття кімнати звитяги та мужності. Туди увійдуть експонати Другої світової війни, окупації Козятина, Афганістан і події, пов’язані з АТО. Також має відкритися експозиційний зал. За словами працівниці музею Ольги Ткачук, експонати приносять та дарують люди. Скоро має відбутися виставка нашої землячки, яка вишиває рушники.

 

 

Ще одним пунктом призначення був ПАТ ”Козятинхліб”. Заввиробництва Кристина Федорук провела цікаву екскурсію по підприємству. Діти змогли побачити весь процес виробництва хлібобулочних виробів: від замісу тіста до пакування готових виробів. Кожен учень отримав смачний подарунок і багато приємних вражень.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up