У Глухівцях з’явився “святий образ”

У Глухівцях з’явився “святий образ”
Зріз дерева, що росте на території церкви, манить до себе людей дивовижним явищем

Подія, яка трапилася минулої п’ятниці у Глухівцях, здивувала весь район. Під час звичайної підчистки дерев сталося щось неймовірне. На одному з обрізаних кленів з’явилася пляма з живильних соків деревини. Місцеві жителі відразу охрестили цей малюнок образом, який схожий на святого монаха.

Бажаючих побачити на власні очі та приклонитись до такого дива, виявилося багато. Щодня сюди приходять люди, які свято вірять у чудодійну силу силуету.

Віряни прикладають до образу руки, обличчя. Подумки моляться за здоров’я та мир на землі. Просять зцілити від недуги.

Відео дня

— Образ трішки розмитий, але якщо полити на нього водою, вимальовується чітка картина, — розповідає жителька Глуховець пані Тетяна. — Як на мене, то на зрізі дерева зображений монах, з дитинкою на руках. Я вірю в чудо. Ви щоб побачили, скільки тут  було людей у п’ятницю — сила-силенна. Особливо після п’ятої години вечора. А це говорить про те, що і справді в наших Глухівцях з’явився святий божий символ. І паломники сюди приїздили звідусіль.

Пані Тетяна розповіла газеті “RIA-Козятин”, що напередодні до їхньої церкви приїхав головний священник району. На день народження місцевої церкви, так звані Параски. Саме він дав наказ прибрати територію храму та обрізати дерева. А Сергій, який виконував обрізку, додав — подібний образ видно і на іншій стороні стовбура…

 

А ось що з цього приводу каже місцевий священник отець Георгій:

— Звісно, це не те, що ми можемо побачити, наприклад, у Вінниці в парку, де на зрубі дерева видно хрест. Ця пляма схожа на силует з простягнутою рукою. Багато є таких знаків у природі. Хай люди сам вирішують — вірити в диво чи ні. На мою думку, ми повинні молитися не до дерева, а до Бога. І приклонятися до його першого образу...

 


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • анонім

    В Біблії сказано: Бог твій у серці твоєму. І ще: не сотври собі кумира окрім Бога, ні в словах, ні в зображенях. Але, кожен обирає сам, у що йому вірити.
  • Анонім

    Глуховецький храм св. Перескеви відоме намолене місце в районі. Тут отримували зцілення тисячі людей з усього Радянського Союзу. Навіть був обладнаней аеродром для "високих" гостей. Та й сьогодні у районі багато людей вдячні о. Іоану Дубровському за зцілення їх родичів.

    Анонім reply Анонім

    Образ з протянутою рукою!!!Це памятник волонтерам за рік ,це ще раз природа показує що потрібно допомагати нашим військовим в АТО!!!Народ просніться на кінець ,пойміть іде війна і хто крім нас стане на захист нашої Батьківщини.....
  • Анонім

    Люди шукають "чудес" і не бачать чуда в повсякденному житті. Потрібно шукати Того, Хто благословляє - Бога - а не благословіння. Це пеньок лише сприяє ідолопоклонству і до християнства жодного відношення не має. Зрізати його й не морочити голову.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up