У Козятині призначено нового керівника ДАІ

У Козятині призначено нового керівника ДАІ
Робоче кредо Володимира Доменюка: “Все розсуджувати справедливо”

Відбулися переміни у керівному складі козятинської Державтоінспекції. Діючий начальник ДАІ Сергій Христюк знаходиться на лікарняному. Його обов’язки виконує вінницький інспектор по безпеці руху Володимир Миколайович Доменюк. 22 квітня йому виповнилося 46 років. Одружений. Має двох синів. Один ще навчається в школі, інший — здобуває вищу освіту у юридичному закладі.

Раніше проходив службу в обласному управлінні ДАІ, в автогосподарстві. Був інспектором по безпеці руху. Взагалі в Державтоінспекції працює вже давно. Навчався у Вінницькому політехнічному університеті. Закінчив Київську академію МВС. Вчився навіть у залізничному технікумі. В деяких районах був виконуючим обов’язки начальника ДАІ. Так що освіти і досвіду вистачає.

На роботу в козятинське ДАІ Володимир Миколайович приїздить з Вінниці щоденно. Каже, що в майбутньому буде вирішуватися проблема з житлом по місцю роботи. Адже не наїздиться кожен ДАІвець.
— Я раніше за своїм  родом діяльності вже бував і в районі, і в місті, — розповів новий головний ДАІшник газеті. — Місто Козятин — чудове місто залізничників. Про це знає кожен житель нашої області.

Відео дня

Про свої плани на майбутнє на новому місці він сказав наступне:

— Спочатку треба подивитись і ознайомитись. Поки нічого планувати не можу, адже начальником ще залишається Сергій Іванович.

— Що ви скажете про наші дороги? — запитали ми у нього.

— Такі дороги не тільки в Козятині, а й практично по всій області. Це не від нас залежить.

За словами пана Доменюка, він спортом систематично не займається, але любить важкі вправи (гантелі, штанги). Колись були спортивні досягнення, призові місця. Зараз займається чисто для себе.

Читачам “RIА-Козятин” він побажав, щоб водії їздили акуратно. Не порушували правил дорожнього руху, підтримували і допомогали ближньому. Всім побажав здоров’я, миру, щастя та благополуччя.

Робоче кредо Володимира Доменюка: “Все розсудити справедливо і вияснити згідно з  чинним законодавством”

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Герой України

  • Анонім

    А попередній що, хворіє?

    Герой України reply Анонім

    коруація як складова .а то чому майор.Злодій.попа відпустив
  • Казатин Дорожный-Контроль

    надіюся хоч Він людина свого слова, а не як його "попереднік".
  • Анонім

    Поки він справедливо росуджує, його підлеглі брешуть так само безсовісно,як і раніше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up