У Козятинському райвідділі міліції відбулась нарада органів місцевого самоврядування з керівниками органів внутрішніх справ

У Козятинському райвідділі міліції відбулась нарада органів місцевого самоврядування з керівниками органів внутрішніх справ
Були обговорені питання залучення демобілізованих бійців та місцевих активістів до роботи громадських формувань з охорони громадського порядку.

У нараді взяв участь заступник начальника УМВС у Вінницькій області Роман Мушак та керівник управління громадської безпеки обласної міліції  Ігор Слободянюк.
Головні питання заходу – посилення взаємодії міліції та громадськості з дотримання правопорядку в районі, проведення спільних рейдів дільничних з активом селищних рад з вивчення проблем осіб похилого віку та недопущення дитячої бездоглядності.
На сьогодні в районі допомогу міліції з охорони громадського порядку надає 2 громадських формування, до складу яких входить 80 чоловік.
Роман Мушак зазначив, що з огляду на бойові дії на Сході України надзвичайно важливо збільшити кількість громадських помічників міліції, зокрема, з числа демобілізованих громадян, які мають належну військову підготовку, місцевої самооборони. Він також підкреслив необхідність залучення до спільних патрулювань представників місцевої територіальної оборони.
Присутні вирішили продовжити позитивну практику залучення громадськості до спільної з працівниками міліції охорони громадського порядку та профілактики правопорушень проти найбільш незахищених категорій людей. Зокрема, прийнято рішення частіше відвідувати та допомагати одиноким пенсіонерам.

Підготував Начальник Козятинського РВ УМВС України у Вінницькій області полковник міліції Геннадій Ткачук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Хай Міша афганець дасть гроші  оркуші главному злодієві  на костюм бо і зимою і весною в білому костюмі вечері стірае вночі сушить на ранок вдівае а сам жлобище чекає чергової  гуманітарки жди вже веземо не парся!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up