Увага! Тут пошкоджують бензобаки, ходову, бампери...

Увага! Тут пошкоджують бензобаки, ходову, бампери...
У четвер біля магазину “Екзотик” близько сьомої вечора сталась трагедія.

У четвер біля магазину “Екзотик” близько сьомої вечора сталась трагедія. Потерпілий Леонід Присяжнюк звернувся на гарячу лінію газети “RIA-Козятин”. Він розповів, що повільно виїжджав з вулиці Пушкіна на Мічуріна “Волгою”. Раптом відчув поштовх у днище автомобіля, почув стук. Одразу зупинився. 
— Вийшовши з машини, я побачив на асфальті плями бензину, — розповів із розпачем Леонід Іванович. — Значить пошкоджений бензобак. На задньому бампері фарба потріскалась. Каналізаційний люк мабуть відскочив з-під переднього колеса, і вдарив по бензобаку.

Відео дня


На місці аварії працювали старший інспектор патрульної служби Богдан Василишин та дільничний Євгеній Трайдакало. Правоохоронці складали протокол та очікували на викликаних ними представників “Відродження”. Представники БМЕУ вже були і засвідчили, що це люк не в їхньому підпорядкуванні. Працівників “Відродження” довелось очікувати значно довше. Коли вони прибули, їм довелось визнати, що за цю трагедію відповідають саме їхнє підприємство.
Інспектор Василишин підтвердив факт ушкодження бензобака автомобіля каналізаційним люком.
Потерпілий буде вимагати відшкодування збитків через суд.

 


— Я був у багатьох країнах, — сказав Леонід Іванович. — Не можу собі уявити, що таке могло б статись в Польщі, Турції, чи навіть Єгипті. Кругом культура, а тут… Прикро.
На час, коли номер готувався до друку, люк залишавсяся небезпечним для автомобілістів.

Софія КОВБІЙ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    ВОНО буде вимагати вІдшкодування через суд ... так, враховуюче те, що цей придурок підробляв позаштатною шісткою у самого чесного судді в Козятинському районі (возив цю сраку де скажуть, накривав столи виконував функцію собачого килима у приймальній, вилизував сраку до блиску тощо), цього варто було очікувати - інакше навіщо цей галас ?

    Шановні керманичі "Відродження", вас треба дерти у всі дирки 24 години не виймаючи за стільки часу брехні, і тут тільки одна приємна несподіванка - ВАС МАЄ ДЕРТИ ОДИН З ВИДАТНИХ ДОВБОЙОБІВ КОЗЯТИНЩИНИ, якого ви прекрасно знаєте !!!
  • Анонім

    Хотілось би поспілкуватись із двома попередніми коментатаорами після того, як їх машину буде пошкоджено через якість доріг і безалаберність міських комунальників

    Анонім reply Анонім

    Шановний, якщо Ви маєте та вмієте користуватьсь засобом пересування, в конкретному випадку автомобілем, то Ви повинні...ні, просто зобов"язаний, знати та пам"ятати про всі колдибини нашого неперевершеного міста. А звідси, про той люк не знає хіба що сліпий, чи мала дитина, тобто йде мова не про безалаберність міських комунальників, як Ви стверджуєте, а про банальну необачливість та спостережливість. Розумієте ? Так ось далі, а знаючи цього ідіота та його манеру пересуватись отим коритом, ні про яку обачливість мови навіть немає. А звідси - просто регіт розпирає, коли   цей приморочений пердун наїхав на того люка і ще викликав такий резонанс власною персоною, а ще мелючи про якийсь там закордон. Там повинна бути тільки одна дія - наїхав на люка, отримав під сраку і вали геть, поки люди не засміяли. Так ні, дядько вирішив щось комусь довести. Ясна річь, цей пеньок на пенсії, нікуди поспішати, розуму з народження немає, ось і замітка в газеті.

    А на рахунок поспілкуватись, то скажу наступне - кожній події свій час, як той люк під сраку, ось і поспілкуємось.
  • Анонім

    Це нещастя меле про туризм у багатьох країнах. Що ти несеш, Льоня ??? Ти краще розкажи про СЕКС-туризм між Вернигородком та дачним масивом у Сестренівці, в сімейних панталонах з яких яйця випадають, про що всі місцеві регочуть.

    Ото пиздло смердюче !!!
  • Анонім

    Оце так, відчув поштовх у днище, почув стук і тд. - ЦЬОГО ДИБІЛА ЗНАЄ ВЕСЬ РАЙОН, ТАК ЯК ЦЕ СТВОРІННЯ ВОДИТЬ АВТІВКУ, ВОНО МОЖЕ ВІДЧУВАТИ ТІЛЬКИ ВЛАСНОЮ ДУПОЮ КУДИ І НА ЩО НАЇХАЛО, БО РОЗУМУ ТАМ З НАРОДЖЕННЯ НЕ БУЛО, А ЗВІДСИ -ТО НЕ БЕНЗИН, А  ЛАЙНО ВЛАСНИКА ВИПАЛО З ЙОГО ДУПИ, А КІЛЬКІСТЬ ТОГО ЛАЙНА СВІДЧИТЬ ПРО ГЛИБИНУ ТОГО "ЖИТТЄВОГО ДОСВІДУ". Біжи до Сана Санича жалітись, нехай допоможе дружбану, чого людей турбувати !? Ти ж нев"єбєнний Козятинський решала, Льоня !!! А насправді - люди добрі, хто не знає Присяжнюка...коментарі зайві.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up