В АТО повезли теплі речі, ковдри, буржуйки та харчі

В АТО повезли теплі речі, ковдри, буржуйки та харчі
Друга дворова допомога пройшла на Героїв Майдану, 15-17

Як відомо, бабусина рада газети “RIA-Козятин” ініціювала збір речей солдатам, які знаходяться в зоні АТО. Адже зараз напередодні холодів воїни, як ніхто, потребують нашої підтримки і уваги. 

На таку благодійну акцію відгукнулося багато небайдужих людей. Основна маса — активні жінки міста. Та це й не дивно, адже хто, як не матері, відчувають необхідність допомогти.

Проявили свою підтримку і чоловіки Козятина. Вони також приносили одяг безпосередньо у редакцію. Решта збору відбулася минулої п’ятниці в дворах вулиці Героїв Майдану (колишня Леніна) 15-17.

Відео дня

Завантажили “газельку”. Повні міхи одягу, постільної білизни, рушників та бушлатів. Все розсортоване, підписане… відправилося на схід.

Окрім теплих речей, цього разу солдатам повезли ще й буржуйки. 13 пічок змайстрував місцевий підприємець Михайло Іщук — за власні кошти, на власній ініціативі. Допомогли матеріалами та харчами м-н “Оазис” (Ігор П’явка), БМЕУ-2 (Микола Кравець), м’ясокомбінат (Михайло Зікрань).  На цьому Михайло Йщук не зупиняється. Буде продовжувати “теплу справу” і надалі.


— З настанням холодів, засоби обігріву просто необхідні, — розповів пан Михайло. — А так, солдати матимуть змогу зігрітися в польових умовах.
Патріотично до сліз!!!


Цього ж дня Михайло Іщук тримав путь в зону АТО. Вже у понеділок вночі він повернувся і передав всім козятинчанам, хто доклав сил до збору теплих речей, велику вдячність від наших військових. Також він відвіз на схід козятинця, який визвався попрацювати механіком в батальйоні “Айдар”.

Від редакції:
Збір теплих речей триває. У п’ятницю в дворі на вулиці Грушевського, 23 о 17.00, всі бажаючі можуть долучитися до доброї справи. Потрібно: взуття, білизна, бушлати, шапки і т.д. Також, необхідними зараз на війні є: сокири, колуни, бензопили.
І ще хочу звернутися до всіх підприємців, хто хоче взяти участь в акції по виготовленню буржуйок в зону АТО — відгукніться. Потрібен метал (лист 3мм та 1,2 мм), арматура (14 мм), труба (150мм). Телефон М. Іщука (063) 367-79-22.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ната

    Так держать!

    Лозинская - молодец, всё организует, всё сделает
  • Ната

    Какие молодцы!
  • Анонім

    Посмотрите на победу ату http://voicesevas.ru/

    сват reply Анонім

    панаєхали,яка перемога може бути в януковицьких урках.
  • Цукерман

    Бабушки! Вы такие милые!

    сват reply Цукерман

    справжні молодці. Таких би побільше активістів в місті. А то таке враження, що інші ніби залягли у сплячку. Прокидайтесь

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up