В Козятині надзвичайна ситуація. Нас починають загризати собаки!

В Козятині надзвичайна ситуація. Нас починають загризати собаки!
Місто перетворюється з кожним днем все більше в небезпечну зону

Хочу запитати у мера, його заступників, у керівника комунальників:
— Ви ходили хоча б один раз вечірнім Козятином? Я впевнена, що ні. 
Мене підтримає весь простий люд міста, який пересувається містом пішки або на велосипедах і скутерах — зграї собак нападають!!!
Неодноразові звернення до міського голови зайнятись питанням, щоб забрати з вулиць собачі зграї, не дають результатів.

У понеділок, коли я поверталась від залізничної лікарні в редакцію близько 20-ї години, в районі банку “Національний кредит” зустріла близько двадцяти чотириногих друзів з гавкотом. Я стала свідком, як вони нападали на людей. Мужні чоловіки відбивали їх ногами, а перелякані жінки виском кричали.
Абсурд! Повне безвладдя! В районі ПРБ біля меморіалу загиблим також живе ціла зграя. Величезні пси кидаються на автівки, не чіпають тільки таксистів, які там постійно стоять, вважаючи їх за своїх.
Краще сидіти у вечірній час вдома. Батьки, не випускайте дітей, бо недалеко до лиха! Я звертаюсь до депутатів усіх рівнів, кандидатів у депутати ВР, керівників виборчих штабів, обласних керівників: почуйте голос людей, допоможіть! Захистіть мирних жителів Козятина від оскаженілих собак.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • сват

    виставити копілку всім скинутись. найняти одну особу нехай вона тиждень купляє курячі ноги і дає їсти в подвіря мера.Котяча мама буде в захваті.Тоді проблема громади стане проблемою *мера*козятина.
  • кочевник

  • Anonymous

    Акция "Помогите собаке пережить зиму!"

    http://vk.com/wall-71186630_1011

  • Anonymous

    Досить часто буваю в районі ПРБ біля меморіалу загиблим. І ніде не зустрічала таких ледачих, жирних і добродушних бездомних собак як там. Ні на кого вони не нападають, лежать спокійно, ніби на пляжі. А такі статті - у стилі Кісєльова – писати не варто, щоб не спровокувати неадекватних «ентузіастів» на самосуд над тваринами.

    козятинець reply Anonymous

    ви не праві! вони агресивні!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня Від читача 09:28 Пожежний схематоз 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up