В козятинських супермаркетах “дурять” покупців?

  • User
В козятинських супермаркетах “дурять” покупців?
Ціни товарів на прилавках не співпадають з вартістю на касі...

Ситуація з неточними підрахунками в магазинах перейшла межі справедливості. Часті випадки різних цін товару обурюють місцевих мешканців. Покупці такого не розуміють, а керівництво пояснює — це людський фактор.
На гарячу лінію “RIA-Козятин” звернулася козятинчанка пані Марина. Жінка стурбована ставленням до покупців в одному із місцевих супермаркетів. І вимагає пояснити, як може таке бути, щоб ціна в чеку не відповідала ціні, вказаній на ціннику. Таке враження, наче товар, який знаходиться на полицях магазину, не має встановленої ціни. Хто як хоче, так і продає. Але ж коли покупець проходить по магазину, він прицінюється і розраховує свої фінансові можливості. А тут на касі йому пред’являють суму, на яку він зовсім не розраховував. Обман!?
— Коли прийшла в магазин, то точно знала, що я буду купувати, — каже жінка. — В гаманці багато грошей не було. Придивившись до цін, я з впевненістю йшла на касу. А тут сюрприз. Не вистачає дві гривні. Чому? Тому що на ціннику одна ціна, а на чеку — на дві гривні вища. Я просто не хотіла скандалити з адміністрацією, але прошу газету з'ясувати такий нюанс. Це здається дрібницею, але погодьтеся, коли не вистачає 5 копійок, то тобі не продадуть товар. Зате, якщо на касі немає пару копійок на здачу, то продавець вибачається і все.
— Це людський фактор, можливо робітники не встигли  поміняти цінник, — пояснює керівник супермаркету. — А ви знаєте, як швидко міняються ціни? Поскільки їх коригує Вінниця на касі, то цінник — “до лампочки”. Стікер виб’є ту ціну, яка буде на касі. Ніхто нікого не обдурює. А ще буває, що покупці самі міняють місцями цінники чи товар. Люди шукають, де дешевше. У нас постійно акції, знижки, і після цього покупці кажуть, що ми їх обдурюємо. Ми завжди по-людськи відносимось до своїх клієнтів. Йдемо їм назустріч. Зі всіма знаходимо спільну мову. Якщо товарознавець винуватий, то ми визнаємо помилку і компенсуємо. Такі випадки трапляються дуже рідко — раз у півроку.
За словами керівника маркету, не вистачає працівників. Тому радять у будь-якому випадку звертатись до адміністрації магазину, де обов’язково відреагують на скаргу чи зауваження та знайдуть компроміс. Якщо ви сумніваєтесь у правдивості ціни — завжди можна запитати у касирів або товарознавців. Тим паче, що ця проблема не одного магазину самообслуговування, а всіх. Будьте пильними.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • KOlya Davidov

    Якщо не встигли поміняти цінники це проблеми магазину, вони повинні продати за ціною яка вказана на ціннику, і потрібно це вимагати. Все інше це відмазки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up