Вам будуть допомогати юристи з Вінниці

Вам будуть допомогати юристи з Вінниці
В “RIA-К” - безкоштовна юридична консультація

“RIA-Козятин” — це не тільки ваш найкращий сусід. Ми ВАШ друг, на якого можете розраховувати. 
Я також знаю, що дуже часто ВАМ потрібна юридична допомога. Саме тому я попросила про допомогу у двох відомих вінницьких юристів. Вони погодилися на безкоштовні консультації для наших читачів. Таким чином, ми хочемо ще більш успішно допомагати тим, які почуваються обдуреними владою. Звичайним людям. Також — підприємцям, яким влада заважає у веденні бізнесу.
“RIA-Козятин” — це найефективніший засіб боротьби з патологіями козятинської влади “ще вiд Януковича”.   Більшає кількість звернень городян до газети в пошуках правди. Ми проводимо глибокі журналістські розслідування з приводу кожної заяви. І таким чином допомагаємо нам усім в здійсненні нашої мрії — зробити Козятин прозoрим містом, дружнім для мешканців.
Завдяки нашим юристам ми будемо ще ефективнішими. Уже з цієї п’ятниці в редакції працюватимуть керуючий партнер “Право24” Ксенія Кукуть і віце-президент “RIA” з юридичних питань Павло Чепугов.

Отримати будь-яку безкоштовнy юридичну консультацію можна в  “RIA-К” на вулиці Червоноармійській, 39 (приміщення пошти, 2 поверх, наліво) з 10.00 до 11.00. Записатися на прийом до юриста можна по телефону (068) 308-01-25.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • сват

    Торбоносій взяток.Розплідник кобель або маточник корупційних рішала ти а не юрист.

    Олександр Шавлюк 21.11.2014 17:00

    Надеюсь мою шутку поймут все)))))
  • козятинець

    Вінницькі юристи не менш корумповані у Вінницьких судах але не в Козятині, козятинський юрист, такий як ви тільки розводить людей, доїть обидві сторони конфлукту, розтягуєте справи, замість одного судового засідання затіваєте 20-30 - аморальні заробітчани.
  • Олександр Шавлюк

    Надеюсь мою шутку поймут все)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up