Вдень горить світло, а вночі — хоч в око дай

Вдень горить світло, а вночі — хоч в око дай
Це Козятин, друже

Ні для кого не новина, що на вулицях міста в світлу пору дня можна побачити увімкнені ліхтарі. У Козятині, як каже молодь, це відбувається “на постой”.

Городяни, які звертаються на гарячу лінію газети “RIA-Козятин” з цього приводу, не можуть зрозуміти: “Де тут логіка? Де економія?”

Мало не щодня і на Червоноармійській, і на Героїв Майдану, і на Пилипа Орлика, горить освітлення, — розповідає козятинчанка Тетяна. — У той час, коли увечері і вночі — темінь. Ну як це так? Мають же бути відповідальні люди! Такого бути не повинно!

Відео дня

Така ж ситуація і на “тій стороні” Козятина, і на Островського. Там часто в світлу пору дня можна зустріти яскраве світло з вуличних ліхтарів.

Житель вулиці Суворова Віктор Щаблевський не може стримати свого обурення. І на Суворова, і на Щорса вже більше тижня немає вуличного освітлення. Діти йдуть у школу, всі в болоті.

— Я вже і лампочки сам міняв, і в міську раду звертався неодноразово, там уже мене всі знають, — говорить чоловік. — Але толку немає. Вони кажуть, що це економія? Добре, тоді чому на Білоцерківській, на 8-Гвардійській горить світло вдень. А в нас немає. Вмикали б о 19.00 і вимикали о 3.00. Люди саме йдуть з роботи, на роботу, хтось з нічної зміни. Бардак!

Козятинчани хочуть, щоб у місті був господар. Поки що його, на жаль, немає. Багато зусиль не потрібно. Це ж не дороги ремонтувати, і не собак ловити!

Анастасія КВІТКА

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up