Відбулись збори громадян

  • 777
Відбулись збори громадян
25 квітня 2015 року об 11 годині в міському Будинку культури міста Козятина за ініціативи ветеранів та комуністів Козятинщини відбулись збори – протест проти безпідставного підвищення тарифів на житлово – комунальні послуги.
25 квітня 2015 року об 11 годині в міському Будинку культури міста Козятина за ініціативи ветеранів та комуністів Козятинщини відбулись збори – протест проти безпідставного підвищення тарифів на житлово – комунальні послуги. 
Велась жвава розмова, всі без винятку могли висловити своє ставлення до соціально-економічної ситуації в країні. Виступаючі виступали проти підвищення тарфів ЖКХ, яке є економічно необґрунтованим і антинародним, і закликала усіх відстоювати свої права, на які посягає злочинна влада, виступили проти закриття відділової лікарні, піддали критиці діяльність нинішньої влади, в результаті якої народ України поступово доходить до повного зубожіння. Все що було сказано виступаючими було викладено в резолюцію яку відразу було надано депутату-комуністу Любімову А.О., щоб він зачитав її на сесії міської ради, також відправили резолюцію вищим керівникам держави.

Президенту України Порошенко П.О
Голові Верховної Ради України Гройсману В.Б.
Прем’єр - міністру України Яценюку А.П.

Р Е З О Л Ю Ц І Я 

Ми, учасники зборів жителів міста Козятина, звертаємось до вас. За останні два десятиріччя всі соціальні засади для народу повністю знищені. Спочатку влада робила це руйнування поступово, від виборів до виборів, залишаючи маленькі надії. Але сьогоднішня влада побила всі колишні «рекорди» - пішла на повне знищення соціальних заходів, призначених для полегшення виживання людям! Вона вирішує створені нею ж фінансові проблеми за рахунок нас – пенсіонерів, інвалідів, всіх інших соціально мало захищених верств населення. У погоні за зовнішніми запозиченнями влада готова переступити через всі мислимі та немислимі моральні норми по відношенню до власного народу. Залишилися недоторканими тільки олігархи та вище чиновництво. Продовжується швидкий ріст цін на споживчі товари і послуги, особливо на продукти харчування і товари першої необхідності. Ціни на ліки виросли в декілька разів, руйнується система медичного обслуговування. Оплата послуг ЖКГ досягла більше тисячі гривень на місяць. Оплата проїзду виросла майже на 40 %. З 1-го червня законодавчо ліквідовані пільги на користування транспортом майже для всіх категорій населення. Особливо важко тим, кому за 60-80 років, але і молодим не набагато легше. При нинішніх «захмарних» цінах чи може вижити громадянин? Запитання риторичне. Так звана «Антикризова програма уряду», по своїй суті, це дії, направлені на знищення народу. Це справжній геноцид! 
Ми, учасники зборів вимагаємо:
1. Відмінити закони, які прийняті з порушенням вимог Конституції України, які знижують рівень соціального захисту малозабезпечених верств населення;
2. Припинити необґрунтоване підвищення тарифів на газ, електроенергію, комунальні послуги. Відмінити введення податку на пенсії та житлову площу для пенсіонерів;
3. Відмінити закон про заборону безоплатного проїзду ветеранам, пенсіонерам, інвалідам, студентам;
4. Не відміняти безоплатне лікування і харчування ветеранам, пенсіонерам та інвалідам у лікувальних закладах. Вимагаємо терміново зупинити процес руйнації відділової лікарні станції Козятин.
Ми, учасники зборів, звертаємось до Козятинського міського голови і депутатів Козятинської міської ради з проханням: розглянути резолюцію зборів на сесії Козятинської міської ради і підтримати її.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Шановні пенсіонери, ви вже хоч пенсію заробили. А нам, не пенсіонерам що робити? А дітям нашим? Відпрацьовують безкоштовно "випробувальні терміни" потім працюють за гроші, бо з них штрафи вираховують.

    А що субсидій на всіх вистачить - не вірю. Це так мабуть перепис майбутніх рабів закордонних господарів хочуть зробити
  • Анонім

    Що, панове, порясли повітря?
  • Анонім

    Во дітовбивці,організатори,голодомору,ті що разом марширували на парадах з гітлером,Організатори лугандоніі,вбивці украінських воінів,Виросли і прожили в козятині заставили вмвчити всіх російську мову.Мову украіни зневажать ненавидять,Піклуються щоб нас поработити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up