Всі - на молитву. Заради Козятина, заради України

Всі - на молитву. Заради Козятина, заради України
У неділю 11 травня о 17 годині в рамках проведення акції "Боже, храни Україну" відбудеться черговне молитовне віче — щоб не було війни. Збираються всі в міському будинку культури. Вагомим актом акції “Боже, храни Україну”, який започаткувала “RIA-Козятин”, буде захід, що відбудеться на стадіоні “Локомотив” 1 червня.

Зберуться учні семи навчальних закладів Козятина: шкіл і училища. Школярі і студенти будуть виступати на футбольному полі, тримаючи в руках паперові напіввеселки, які мають виготовити на уроках трудового навчання відповідно до семи кольорів веселки. Ця різнокольорова жива гама буде супроводжуватись колективним співом духовного гімну-молитви “Боже великий, єдиний, нам Україну храни”. 

На трибунах розмістяться представники всіх церков Козятинщини, підприємств залізничного транспорту, зв'язку, торгівлі тощо.

Запрошуються всі бажаючі взяти участь у підтримці акції. Тільки від вас залежить результат цього дійства. Адже виконана молитва від серця, великою кількістю людей водночас, то є Божа благодать. Це веселкове і звукове торжество претендує увійти в Книгу рекордів України. Для фіксації якого запрошені провідні телеканали України та преси. 

Відео дня
> Дійство буде дуже вагомим прикладом колективної діяльності і надихне людей єднатись в справі покращення ситуації в країні, незалежно від віросповідань та партійних поглядів, віку та соціальних верств населення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up