Як Депутатську депутат грейдував(оновлено)

Як Депутатську депутат грейдував(оновлено)

Вулиця Депутатська на 7 сесії 7 скликання була внесена в прелік грейдерування грунтових та відсипних доріг на 2016 рік.

Відомо, що мешканці вулиці зверталися до депутата свого округу — розширити та порівняти дорогу на цій вулиці. Тож 21 вересня по вулиці розширювали дорогу.

За оцінкою активістів — мешканців цієї вулиці — грейдерування було проведено погано. Повиривали з дороги велике каміння, яке вказувало, що це її край. Нагорнули купи бур’янів. Перекрили нагорнутим щебенем під’їзди до дворів та багатоповерхівки. І за словами мешканців цього будинку, зробили гірше, ніж було. Тому й звернулися на гарячу лінію газети “RIA-Козятин”.

Відео дня

На другий день 22 вересня ми побували за вказаною адресою, де наведені факти підтвердилися. Проїхавши далі вулицею Депутатською зусьрілись з ентузіастами, які наводили лад біля своїх домівок після грейдерування. Вони вимог ніяких не висували. Працюють за принципом: “якщо не ми, то хто?” Станіслав Вітвіцький з 52-го будинку сказав, що у нього все добре.

Та ближче до вулиці Катукова лежали купи нагорнутого бур’яну в перемішку із щебенем. Коли комунальники виправлять становище на цій ділянці дороги? Адже за присутності представника преси велосипедист, в’їхавший на купу нагорнутого каміння, не зміг їхати далі. Каміння залишилось не прибраним на проїжджій частині, що веде до двору багатоповерхівки.

А до неприбраного бур’яну — ще й велика купа сміття утворилась. Її наносили за один день ті, що тут проживають. На купі переважно залишки з городини та саду.

У вівторок, 27 вересня представники засобів масової інформації знову побували за вказаною адресою. Куп бур’яну значно поменшало. Під’їзди до дворів багатоповерхівок також розчищені. Та, за словами інших мешканців вулиці, ціна питання — вирівняти вулицю Депутатську. А для цього потрібно позрізати дерева на початку вулиці від вулиці Катукова. Скільки людей — стільки й думок...

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up