Як готові школи до нового навчального року?

  • User
Як готові школи до нового навчального року?
У минулому номері ми розповідали про готовність до учбового процесу 2014-2015 рр. шкіл №1, №2, ліцею-школи. Сьгодні звітують наступні три

Школа №3
— До навчання повністю готові! — каже директор школи Микола Колесник.
Підійшовши до навчального закладу, одразу побачили гарно висаджені квіти. З приміщення, якщо дивитись у вікно, відкривається вид у садочок: вишні, черешні та калина. У подвір’ї встановлені турніки. Замінили шифер на даху. Пофарбували вікна з вулиці. Провели капітальний ремонт їдальні: облицювали плиткою і пофарбували. Відремонтували спортзал. Замінили каналізацію на нову. Усі підлоги, класи та коридори теж пофарбовані. В класі української мови — нові меблі та капітальний ремонт. У коридорах — нові лавочки.
У облаштуванні навчального закладу брали участь батьки учнів та самі вихованці. За словами Миколи Васильовича, дуже гарно попрацював техперсонал на чолі з Василем Селавківським. Допоміг начальник Козятинської дирекції залізничних перевезень Василь Буцерога. А також випускник школи Ігор Булавський.

Школа № 5 
- За рахунок батьківських благодійних внесків проведено поточний ремонт, — розповідає директорка школи №5 Галина Кронівець. — У класних кімнатах пофарбовані стіни та парти. Після проведення моніторингу минулого року, було виявлено несправність опалювальної системи. Цього року за рахунок спонсорських коштів промито 26 батарей, та встановлені спеціальні крани. Для врегулювання постачання тепла в майстерні замінено три кранових механізми. Проведена глобальна робота по заміні труб. Відновлено водопостачання. Повністю замінена внутрішня каналізаційна система санвузлів. Впорядковпані території школи та спортмайданчика. Висаджено 20 кущів троянд.

Школа №6 готова до навчання.
— Ми провели поточний ремонт повністю всіх класних кімнат за рахунок благодійних внесків батьків, — говорить директор школи №6 Микола Синюшко. — На даний момент завершується  ремонт покрівлі даху школи. А це була одна з головних проблем нашої школи. Роботи проводяться за кошти бюджету міської ради. А робітники — з господарської групи управління освіти та спорту. Навчальний заклад укомплектований кадрами. Крім того, у нас при школі ще функціонує дитячий садочок. Він також готовий прийняти діточок.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Правдивый

    ну и КАЧЕСТВО снимков - особенно бабенка из школы №5 - как готовое изображение на надгробие.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up