Як у Вінниці патрульні дівчину збили

Як у Вінниці патрульні дівчину збили

ДТП сталося на переході біля Коцюбинського  

Після 15 години, 23 травня на пішоходному переході автомобіль патрульної поліції збив дівчину. Поки на місці аврії працювали слідчі, журналісти намагалися з'ясувати, як стався наїзд. На що чули обривки відповідей, що мовляв дівчина під колеса кинулася, і тому патрульні не встигли відреагувати. 

Хлопці з "Дорожнього контролю" запропонували поліцейським вилучити відео доказ з камер відеоспостреження, яких там щонайменше чотири. Поліцейські сказали, що звісно зроблять це.

- Вияснилось, що на тому перехресті є десять камер відеоспостереження, - говорить Денис Клімов, журналіст "Дорожнього контролю", - Нам вдалось вилучити запис з камери на бібліотеці Тімірязева. На відео видно що дівчина зовсім не стрибала під машину, навпаки - пробувала від неї втекти. Так що хлопці самі винні і, до речі, в поліції до цих пір відео камерами не зацікавились, чого б це?

Відео дня

Альона РЯБОКОНЬ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up