ЯКБИ НЕ Я

  • Анонім

В місті Козятині ремонтував дороги би все той же Ашот, що входить в клан Гвелесіані. І ми б спотикалися, били носа, міряли калюжі, здавали одяг в хімчистку, ремонтували б автомобілі і слухали б прокльони в сторону недолугого мера Г., що створив адські умови проживання протягом майже 20 років для громади. Що не скажеш про його приватний бізнес, де він будує капітально, гарно. І не зрозуміло, де бере кошти.


Що не скажеш про його приватний бізнес, де він будує капітально, гарно. І не зрозуміло, де бере кошти.http://kazatin.com/Vid-Chytachiv/mer-kozyatina-ghvelesiani-—-rodinnij-imperator-10447370.html

На будовах відсутній стенд, який роз’яснює хто будує, що будує і на яких підставах. Без такого пояснювального щита на сьогоднійшній день будувати заборонено. На мера мав би бути складений протокол. Але хто ж це зробить?

Відео дня
Я зробив так за допомогою слова і дуже вдячний газеті “РИА” та її редактору Лозінській Тетяні Вікторівні, що ремонт дороги здійснює поважна дорожня фірма, яка має більш менш сучасне обладнання і дотримується технологій ремонту доріг.

А тепер про шухер

20 років Гвелесіані фактично глумився над нами. Калічив наші душі, обкрадав родини. А тепер, коли запахло ненавистю і призирством до нього, несподівано без поясенень, без тендера влаштував феєричний ремонт доріг, де позував з Ломачуком, як благодійник. Читай по тексту КРАХОБОРИ, АЛЧНІ ЛЮДИ. Бо нікому не відомо, ні як домовлялись, які вимоги по заключенню ремонту до експлуатації доріг. А відсутність тендеру свідчить про одне - ТУТ ЗГОВОРНЯК!!! Не зрозумілий. Як від отримання кошітів на ремонт так і об’єм робіт. Не здивуюсь, що директор дорогобудівної фірми виявиться кумом, сватом-братом мера Г.

То що тоді ШОК?

Мер Г.стратег ще той, як імператор. Зобов’язався заглянути в дупу кожній бродячій собаці через посередників ПИШКУ, ЦУЦИКА, ПАВЛОВА. ТО Я ХОЧУ ЗАБРАТИ В НЬОГО ЦЕ ПРАВО.

Шановна громада! Ви пищали, кричали, обурювались, з переляку клали в штани, пісяли в труси, намотували десятки кілометрів, стоптуючи кросівки від фірми Адідас, щоб уникнути зіткнення з бродячими собаками. А вони вас кусали. Лікарі розводили руками, співчуваючи вам. То мер Г. зробив на цьому бізнес. В бюджет заклав на витрати по усунення проблеми, яку він створив, цілеспрямовано, обдуманно, для збагачення своєї імперії ОДИН МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ, які він зараз успішно розкрадає. Там не передбачено купити вам кросівки, купити путівку на ліквання. Там передбачено все, щоб мер Г. стирив гроші. І суспільно-небезпечна аморальна підла організація Хатіко та члени цієї секти розписались, що будуть допомагати Гвелесіані розкрадати один мільйон гривень, облизуючи дупу меру міста за гроші. Я б хотів би набути це право собі. За один мільйон я заганяю всіх собак Козятина на той світ. По суті — собаки, що бігають по місту з лейбочками, це пряме підтвердження злодійства мера та хуйтіко у викраденні одного мільйона гривень. КАСТРАЦІЯ НЕ ВИРІШУЄ ПРОБЛЕМУ СОБАК. Вирішує тільки одне - викрадення одного мільйона грнивень з бюджету міста.https://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv/ghvelisiani-i-kuba-a-sobakam-—-hirakiri-10447124.html

Пишаюсь, що сам Бог делегував мені дар Божий слова і батька української найції “А на сторожі коло них поставлю слово”.

Ярослав МУДАКУВАТИЙ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (30)
  • Анонім

    Я ВЖЕ ГАНЯЮ  ВЛАСНИМ КОШТОМ. ПІд СЛОВОМ собака я мав на увазі  владу..

    .БЕЗКОРИСТНО   ТОБТО ДАРОМ...

    ОКРІМ ВЕТЕРЕНАРА ЩО РОБИВ КАСТРАЦІЮ ...

    СОБАК ЛОВИЛИ САДИСТИ .Людоненавистники. Ну яка людина здоровим глуздом бути ловити собак щоб відрізати пісю або пісюна.НАВІТЬ ЗА ГРОШИ..

      ХУЙТІКО садисти з досвідом.Майбутні оноприєнки та чикатіли...

    Нехай покажуть що вони непсихічно хворі..Дебіли садисти.









    Собака, або пес (Canis) — рід ссавців родини псових (Canidae), який об'єднує звірів з добре розвиненими довгими кінцівками, пристосованими до швидкого бігу (кігті невтяжні). Вони переслідують здобич, часто утворюють сім'ї і зграї. Цей рід включає власне вовків, шакалів та койотів, а також свійського пса.



    «За один мільйон я заганяю всіх собак Козятина на той світ»

    02 Липень, 2015 Автор: politika Новини





    Черговий опус «мудакуватого» на сайті «RІА-Козятин», брехня, бруд та приниження читачів, яких вважають недалекими, котрі нічого не розуміють. І знову улюблена «собача» тема та поливання брудом тих, хто нарешті порозумівся із братами нашими меншими, - громадська організація «ХатіКо».

    «І суспільно-небезпечна аморальна підла організація Хатіко та члени цієї секти розписались, що будуть допомагати Гвелесіані розкрадати один мільйон гривень, облизуючи … меру міста за гроші. Я б хотів би набути це право собі», - пише Мудакуватий, а точніше пан П. Звичайно, цікаво було б почути уточнення, яке право він хотів набути: допомагати, розкрадати чи облизувати, але, швидше за все, це буде уточнено на сайті, а можливо й в газеті найближчими днями.

    На щастя, такі опуси, хоч вони і розраховані на те, щоб вибити із колії членів ГО «ХатіКо», не впливають на «хатіківців». Вони, як і раніше, сумлінно продовжують виконувати свою роботу.

    Про те, що уже зроблено, і як ці молоді люди ставляться до подібних публікацій, розповіла директор громадської організації «ХатіКо» Катерина Янович:

    - На сьогоднішній день наша організація, мабуть, за весь час існування міста, як ніхто інший допомагає владі вирішувати проблему безпритульності собак саме цивілізованими методами, не покладаючись на комуністичну парадигму та антигуманність, що спричинена варварським вбивством тварин. Ми хочемо жити в цивілізованому суспільстві, так чому ж не почати з нас самих, показуючи приклад саме європейських стандартів, а не опускатися до рівня дикунів. Стерилізація на даний час - це конструктивне вирішення проблеми регулювання чисельності бродячих собак. А чому собаки стали безпритульними, ви замислювались? Недобросовісні люди підкидають цуценят в мішках на дорогу та у двори, а потім інші бідкаються, що собак розвелося! А не самі ви, люди, у цьому винні?

    За рік своєї діяльності ГО «ХатіКо» намагається навчити людей відповідати за свої діяння стосовно тварин. Ми проводимо уроки у школах, ми працюємо з людьми, допомагаємо владі у проекті стерилізації. І дуже неприємно чути відгуки від «жовтої» преси, що ми ще й крадемо мільйони!

    Чим саме спричинені такі думки у авторів, можна тільки здогадуватись! Смішно читати такі анекдоти, але все ж таки в уяві тих людей вони якось нарождуються. Жодна копійка з державних коштів через нашу громадську організацію не проходить! Розрахунок іде саме з ветеринарною клінікою через комунальну службу за фактом виконаних робіт. Ми лиш допомогаємо!!! Крім того, ми ще й свої кошти вкладаємо, якщо тваринку потрібно підлікувати, чи за оренду транспорту заплатити, або бензин купити.

    Роботи по облаштуванню кабінетів та місця зберігання тварин (виділені нам владою) ми проводили також за власний рахунок.

    З дня початку стерилізації (29 травня 2015 року) ми відловили 97 тварин, деякі з них уже випущені із кліпсою на волю, а інші проходять реабілітацію після операційних робіт. Дуже приємно, що у нашому місті є люди, які настільки переймаються станом улюбленця двору, що навіть їдуть в сусідній Бердичів у клініку провідувати собачок. У вівторок, здійснюючи черговий відлов собак, ми стикнулися з тим, що люди навіть плакали, переживаючи, що їхні дворові улюбленці десь подінуться, і просили повернути їх у двори. Громадяни, налякані інформацією, надрукованою в газеті та на сайті «RІА-Козятин», до вечора ховають по квартирах дворових собак, бо бояться травлі та знущань. Хочеться донести думку, що саме стерилізація є безпекою для вашого улюбленця і водночас дає можливість мирно і безпечно співіснувати людям і тваринам.

    Дякуємо містянам за допомогу у відлові та приємні відгуки про роботу нашої організації! У людей є здоровий глузд, і кожен сам для себе робить висновки. Також хочу порадити людям не йти на повідку у примітивних газетчиків з фантасмагоричною фантазією! Усе, що пишуть про нас подібні писаки, викликає не лише сміх, а й співчуття, адже казяться вони чомусь страшенно.

    “Пишаюсь, що сам Бог делегував мені дар Божий слова і батька української найції “А на сторожі коло них поставлю слово”, - закінчує свій витвір «мудакуватий», а декількома рядками вище цей самопроголошений «батько нації» обіцяє: «За один мільйон я заганяю всіх собак Козятина на той світ».



     

    докладніше



    Міськрайоннадошка Пошани

    Анонім reply Анонім

    Для немудакуватих батько націі це Тарас Шевченко.

    Анонім reply Анонім

    Анонім reply Анонім

    Да власть Казитина ,артисты.Пидарасы редкой породы..Ни виличия ни чести

    Анонім reply Анонім

    Та и люди редкие пидары,,Очень бздливые,легко гнуться,Любять похвастаться,Пидары,а те что с бизнесом вообще стали на колени перед мишкой авганцем и попали,попали ,попали,сомали.А он их сменил,наркотой правил.Понты лепил а они ему всьо....

    Анонім reply Анонім

    Дійсно а хто вони такі щоб ловти собак спеціалісти,де вчились,промовчать що іх покусали собаки та принесуть заразу в місто.

    Підараси створили проблему щоб другим підарасам заплатити і вкрасти.Гроші..

    Анонім reply Анонім

    КАСТРАЦІЯ НЕ ВИРІШУЄ ПРОБЛЕМУ СОБАК. Вирішує тільки одне - викрадення одного мільйона грнивень з бюджету міста.http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv/ghvelisiani-i-kuba-a-sobakam-%E2%80%94-hirakiri-10447124.html

    Анонім reply Анонім

    Собака, або пес (Canis) — рід ссавців родини псових (Canidae), який об'єднує звірів з добре розвиненими довгими кінцівками, пристосованими до швидкого бігу (кігті невтяжні). Вони переслідують здобич, часто утворюють сім'ї і зграї. Цей рід включає власне вовків, шакалів та койотів, а також свійського пса.

    Анонім reply Анонім

    Хатіко бариги на крові...Я то знаю..

    !0 років жив в чехії
  • Анонім

    Cто процент стане лагіднішим,менше крастиме,Буде себе вести як воно пітух,якого зробили машою

    Анонім reply Анонім

    Мудакуватий іди на вибори ми тебе підтримаємо

    Анонім reply Анонім

    Гвеліка і його банду зробим батраками,Ізраільські патріоти нам допоможуть,,Ненадійтесь.В росію нехуй тікати бо скгро прийдеться звідти тікати,,
  • Анонім

    бувалий 20.05.2015 19:33 з України

    Анонім 20.05.2015 16:50



    Ворошилов мудак програв фінську війну,Ленін найбільший мадак лежить непохоронений в Москві.Козятинський Ярослав Мудакуватий також впливає на хід історіі Козятина,

    І бачу кровушки з Вас немудакуватих ,інфарти інсульти,дипресіі забеспечить.

    Скажу що він не мудак а гінеколог чистильщик душ і кровопивця не доторканих в Козятині.І це славно.Ну хто за останні 20 років Вас так полоскав гамнюків .

    Обісрані ділки ,підете на вила.

    Анонім reply Анонім

    А,так это ты,гомосек тупорылый?

    Анонім reply Анонім

    Нерона царя на сцене огромный раб в жопу.Тот арал от кайфа и как он орал было слушателем искусством,

    Анонім reply Анонім

    Смотри,чтобы этот раб тебя осиновым колом туда не впендюрил...

    Анонім reply Анонім

    Кому должно быть страшно москалям,будим брить.

    Анонім reply Анонім

    Гляди бритву не слоиай,ато всяко бывает...

    характерник-танкіст ЗСУ UA reply Анонім

    вирыдки неасимилированые временно живущие в украине

    Анонім reply характерник-танкіст ЗСУ UA

    Постоянно живущие...И не выродки,а нормальные люди...Если хочешь увидеть выродка,советую взглянуть в зеркало...

    Анонім reply Анонім

    Про собак забалакали тему і міліон гривен,,Хто вкрав дуже цікаво......

    Анонім reply Анонім

    Чисто жидівський корупційний момент ,створив проблему і ришив проблему за гроші.Професіоналізм вищоі проби,Остап бендер відпочиває

    Анонім reply Анонім

    Мера на кастрацію хоча що це дасть

    Анонім reply Анонім

    ЦЕ хуйтіко якісь аморальні типи...

    Вних де честь там дірка.провал

    Анонім reply Анонім

    Они действительно аморальные,а ты Женя ко всему прочему ещё и дурак...Причём неизлечимый...Как говорят - горбатого могила...
  • Анонім

    Перелік майна імперії міського голови Козятина... (не співпадає з декларацією)

    .

    1--- Ринок "Хлібодар", Гвелесіані Ігор

    2.--- Ринок "Колгоспний" мер Г. був одним з засновників, формально вийшов

    3.--- Фірма "Ріна", формально не стосується

    4.--- Квартира по Героїв Майдану (Леніна), 20 - на Дружині

    5. --- Квартира по Вінниченка, 31 - на братові дружини

    6 .-- Фірма, що поставляє паливо для ҐТОВ "Інвесттеплоцентр" - зять

    7.--- Будинок по Героїв Майдану(Леніна), 9 - доля мера Г. 1/2 - продав

    8 .--- Гараж по Вінниченка, 56 - мера Г.

    9. --- Земельна ділянка  будинком в селі Кашперівка

    10. --- Героїв Майдану (Леніна), 15 - три приміщення Отелю - на дружині

    11. --- Фірма "Голда" рекламні щити - на брата дружини



    Вірю і надіюсь, що список в коментарях буде доповнений. А він на Кубі нехай читає і також вносить правки. Купить тону рому для бійців АТО для промивання ран, так як пірати моря знали толк ціни рому для збереження життя. А його достатки якраз дозволяють це зробити...  

    Підготував ЯРОСЛАВ МУДАКУВАТИЙ

    Анонім reply Анонім

    Те що відомо вкрав,,,,,,,???

    Анонім reply Анонім

    Блядіну треба посолити перцем.Невже навкого його одні підараси

    Анонім reply Анонім

    А почему-бы не сказать ему об этом в глаза,а не распинаться в газете...

    Анонім reply Анонім

    http://kazatin.com/Vid-Chytachiv/hochesh-tisyach-ghriven-ne-viyizhdzhayuchi-z-kozyatina-proyid-na-velos-10451752.html

    для чого він це добре знає.Необхідно змусити його почувати негідником.Стиідатись куму свата брата.Що його всі гризли родичі.

      Зним треба стьобом щоб скоріше здурів ліг в лікарню.Напивсь.Депресія і морг...

     З ворогом без сентиминтальності..

    Це не спортивне змагання лицарів це війна....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up