Закупимо ліки нашим солдатам!

“RIA-Козятин” розпочинає акцію

Здійснюючи волонтерську діяльність в забезпеченні вкрай необхідним бійців АТО Української армії, редакція весь час аналізує ситуацію та досконало її вивчає. Проконсультувавшись з медиками, що персонально перебувають в зоні АТО і надають первинну медичну допомогу, встановлено: з настанням холодів, відсутності санітарно-побутових умов, необхідні ефективні медикаменти, які могли б застосувати в польових бойових умовах бійці Української армії з мінімумом знань та практичністю в застосуванні. Важлива можливість їх зберігання та застосування, запобігаючи ускладненням від отриманих поранень, обморожень, опіків тощо. 
У світовій практиці в надзвичайних ситуаціях всієї Європи, в тому числі Північних країнах, застосовуються гідрогелеві пов’язки та аерозольний антибіотик. Саме ці препарати вкрай необхідно сьогодні мати кожному бійцю на передовій.
Високоефективні, практичні в застосуванні. Обов’язкові — як індивідуальна зброя воїна.
Звернення в предвиборчі штаби фінансово спроможних висуванців у Верховну Раду позитивних наслідків не дали. Їх фінанси спрямовані в інше русло — на бігборди, листівки, показові, не щирі продпайки, виступи артистів тощо.
Тому  оголошуємо збір коштів для закупки ліків при редакції газети.
Всі, хто візьме участь в акумулюванні коштів, отримає сертифікат вдячності з підписом командирів батальйонів, бійців з передової.
Відмовся сьогодні від кухля пива. Не піди в нічне кафе. Не купляй коханій квіти. Відклади ремонт квартири.

Подбай про воїнів АТО 

Відео дня

Ми спимо на дивані, а він — в окопі в степу. У напіврозваленій будівлі, на броні.
Збережи здоров’я воїна з передової. Кожен воїн АТО — в майбутньому батько твоїх внуків. Коханий дівчини. Син мами. Звелич всю родину, ім’я якої Україна.
На сьогодні гроші на спеціальні медикаменти передали: Олександр Бабушко (500), Марія Лавренюк (50), Віктор Туз (50), Алла Шульга (150), Юлія П’явчук (50), церква “Вефіль” (100). Усі бажаючі долучитись до збору коштів, можуть звернутися в редакцію, за адресою: вул. Червоноармійська, 39 м. Козятин, тел. 2-04-53

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Да не оскудеет рука дающего, Аминь. Великое дело-помочь нужной медикаментной передачей в АТО.
  • сват

    їх повно в козятинському районі москальських ригів.Я чув що в верболозах священник москаль оправдує вбивства наших воїнів.
  • оун

    Я особисто звертався до керівника Московського патріархату в Україні митрополита Онуфрія з пропозицією збирати кошти для нашої армії. Він відмовився з таким підтекстом: мовляв, ми не повинні показувати, що наше військо слабке і потребує допомоги. Я у нього запитав: "Коли під час Великої Вітчизняної війни коштами церкви було оснащено цілу танкову колону та ескадрилью, ніхто не боявся, що це свідчитиме про слабкість радянської армії?" А зараз Московський патріархат не хоче допомагати нашим воїнам, навпаки підтримує сепаратистів. Тобто допомагає тим, хто бореться з Україною, а не захищає її. Тож зрозуміло, на чиєму боці стоїть ця Церква.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up