Заробляти на воїнах АТО — неприпустимо!

Заробляти на воїнах АТО — неприпустимо!
Ініціативу газети "RІА-Козятин" (перейняти досвід Ладижина по вшануванню воїнів АТО та їх родин знижками у всіх сферах послуг) підтримала громадська організація "Козятинська Асоціація бойових дій та учасників АТО"

Вирішено завтра в п’ятницю провести “Круглий стіл” з небайдужими підприємцями міста та місцевою владою, на якому буде обговорюватися питання стосовно спеціальних знижок для бійців АТО та їх сімей і про те, що зроблено владою, що не зроблено, і що маємо зробити. 
Через нашу газету голова Асоціації Олег П’явка звертається до всіх:
—  Шановні підприємці, сільгоспвиробники та представники органів державної влади. У цей дуже важкий для країни час ми всі разом маємо докласти максимум зусиль у своїх сферах надання послуг та зробити максимально доступними їх для наших бійців та іхніх родин, впровадивши для них знижки.  Адже в ці тяжкі хвилини ми маємо пам'ятати не лише про бійців, які боронять від ворога Батьківщину, а і про їхні сім'ї. Ми вважаємо ініціативу ладижинських підприємців і влади своєчасною і такою, яка потребує поширення по всій Україні. Козятинщина також має славну традицію допомагати воїнам АТО. 
На сьогоднішній день також є багато підприємців, які вже такі знижки надають, але дане питання потребує системного підходу. Звичайно, ми говоримо про патріотів з великими моральними цінностями. І ми впевнені, що допомога у вигляді максимальних знижок для бійців та їхніх родин дасть значну підтримку та вселить в їхнє розуміння, що про них піклуються. 
Запрошуємо на засідання стосовно розроблення та впровадження механізмів допомоги воїнам АТО та їхнім сім'ям в офіс ГО "Козятинська Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО" 3 липня 2015 року (п'ятниця) о 15.00 на вул. Пилипа Орлика, 10 (сільгоспуправління) на третьому поверсі, праве крило.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up