Знову жінки збирають гроші на бронежилети

Знову жінки збирають гроші на бронежилети
Злободенна тема сьогодення — допомога армії

В Козятині активно займаються доставкою допомоги в зону АТО. За звітами в прес,і це тонни медикаментів, продуктів харчування, ліків, засобів гігієни тощо.
В редакцію звернулися жінки Настя та Людмила, які побували в зоні АТО у своїх чоловіків наших козятинців. Це у Сергія Козерацького та Ігоря Козерацького.  Вони на війні разом ще з трьома нашими земляками (Максим Кацепон, Олександр Бойко та Олександр Данилевич). Так сталося, що хлопці залишились без бронежилетів. І це після того, як козятинцями були доставлені їм ще в учбову частину засоби індивідуального захисту. Але, коли обстріляли “броники”, виявилось, що вони, м’яко кажучи, не відповідають стандартам для використання у бойових умовах. 
— Нашого командира цієї ночі вбито і ще пару хлопців, — повідомив по телефону один з чоловіків своїй дружині у вівторок...
У матерів, жінок, дітей безсонні ночі та сльози, прохання до Бога, щоб змилостивився.
— Хто як може, допоможіть нашим чоловікам, нашим землякам. Сергія чекає 11-річна донька, Ігоря чекає син Влад, у Максима — молода дружина і півторарічна донька, у Саші Бойка троє дітей, серед яких 2-річна донька, у іншого Саші двоє дітей, — зі слізьми на очах розповіла газеті Людмила Козерацька.
— Мій чоловік Сергій через мене хоче звернутися до людей, які не байдужі, допомогти в зборі коштів на бронежилети, — каже Настя. — Я хочу, щоб люди підтримали наших козятинців, щоб вони відчули, що не залишені і не одні.
Телефони жінок українських воїнів, які збирають кошти на бронежелети своїм чоловікам та ще трьом землякам (093) 88-49-706 Настя та (063) 293-12-90  (Людмила).
Крик душі козятинського воїна

До редакції звернувся прапорщик Збройних сил України Віктор Горобчук. За його словами, неприємно вражені наші земляки, які служать з ним, тим, що не отримують ніякої допомоги від козятинчан. Але це півбіди. Що головне — Києвосвятошинський, Черкаський, Уманівський, Канівський військові комісари відвідували частину. Переймалися потребою солдат, яких мобілізували. Закупляли їм форму, засоби гігієни тощо. Як бачимо, знову ж таки окрім козятинського. (:(() 
На сьогодні хлопців перекинули в зону АТО. За словами Віктора з Козятина, з ним 22 чоловіки. І тільки у нього є бронежилет. Його придбало керівництво Агромашу з Комсомольського. За що Віктор виносить щиру подяку. Це В’ячеславу Стирову, Юрію Телегей та Івану Івановичу. 
А як будуть інші наші солдати — невідомо. В редакції по “гарячій лінії газети” Віктор Горобчук розмовляв з депутатом міськради Олександром Пузирем, міським головою Олександром Гвелесіані, представником Миколи Катеринчука пані Іванчук. Він попросив вищеназваних осіб позитивно вплинути на збір допомоги для наших земляків.
Телефон дружини прапорщика Горобчука (096)734-76-28 — Наталія.  

Олександр Миронов збирає матеріальну допомогу козятинцям
Адресна допомога в зону АТО
Працівники місцевої лазні протягом двох тижнів збирали кошти для Валентина Драмарецького - приватного підприємця, колишнього афганця. Вони дякують всім небайдужим мешканцям міста, які внесли свою лепту у цю добру справу. На зібрані кошти, а це майже 2 тисячі гривень, буде закуплено полівітаміни, в яких мають велику потребу наші земляки. А їх там на передовій разом з Валентином одинадцять. Приватний підприємець В’ячеслав Скляров потурбувався про закупку комплексних вітамінів та передачу їх без будь-яких накруток.
Телефон дружини Валентина - (096)-487-42 95 - Тетяна 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • читач

    24 липня було передано 3100гр  від залізничної лікарні + 200 гр Павлов Федір і ще від когось 500 гр того 3800 гр було передано  Козирацькому  Станіславу на потреби його синів  Сергію і Ігору Козирацькому. Станіслав сказав що цих коштів достатньо на купівлю двох бронежилетів.
  • ккрот

    дай боже добрих людей.Милисердф до свого найщиріше і дієве.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up