Звернення Червоного Хреста

Звернення Червоного Хреста
З 1-го квітня стартує Всеукраїнський місячник ТЧХ під гаслом «Боротьба за мир –боротьба за здоров’я"

Приєднуйся до руху Червоного Хреста». Мета:поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем самотньо проживаючих громадян похилого віку, інвалідів різних категорій, осіб, хворих на туберкульоз і ВІЛ/СНІД, постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій, безпритульних дітей та дітей-сиріт, багатодітних та неповних малозабезпечених сімей, переміщених осіб з території проведення АТО та анексованого Криму.

Міськрайонна організація ТЧХ запрошує  долучитись до участі в доброчинній акції з надання допомоги нужденним, колективи державних та приватних підприємств, акціонерні товариства та компанії, банківські та комерційні структури, благодійні фонди, широкі кола громадськості.

Щоб взяти участь у проведенні місячника, потрібно завітати до Козятинської міськрайонної організації ТЧХ, яка розташована на території Центральної районної лікарні (тел.2-34-36)

Відео дня

Фінансові пожертви можна перерахувати на рахунок Вінницької обласної організації ТЧХ: р/р 26001060509598 в ПАТ КБ «Приват банк» Вінницька філія МФО 302689 код02940109 з поміткою «Місячник Товариства Червоного Хреста».

ВЧИТИСЬ ДОБРУ ЗМАЛКУ

доброта і милосердя – споконвічні цінності, притаманні нашому народу, і виховувати їх потрібно з дитинства. Тому, Козятинська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста вбачає своїм найважливішим завданням роботу з молоддю. Дітей треба постійно і наполегливо вчити бути гуманними, небайдужими до чужого болю.

Тісна співпраця червонохрестівців з відділами освіти, які переймаються роботою з учнівською молоддю, да свій позитивний результат. Уже стали традиційними акції «Місячник Червоного Хреста» та  «5 картоплин», в яких беруть участь майже всі школярі.

Юні волонтери під час акції збирають для своїх підопічних овочі, продукти харчування, одяг, взуття, іграшки, канцтовари, книги і разом із медичними сестрами Червоного Хреста передають гуманітарну допомогу нужденним.

Не обділяють своєю увагою юні волонтери Червоного Хреста і своїх однолітків, які потрапили в скрутне становище. Так, в березні місяці була оголошена Товариством Червоного Хреста акція «Діти дітям» ,по збору одягу та взуття. В ній взяли участь всі міські школи.

Такі благодійні акції вчать дітей не бути байдужими до чужого горя. Діти розуміють, що від кожного залежить – зробити добро чи вчинити зло, допомогти чи проігнорувати того, хто потрапив у біду. Адже без добровільних помічників , без людей, доброго,щирого серця не обійтися.

Товариство Червоного Хреста, на чолі з директором Тамарою Юхимчук, дякує своїм волонтерам, які прийняли участь у проведенні акції.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up