Звернення до громадян Козятина і району провести акцію протесту проти агресії Путіна

Майже 5 місяців ми бачимо по телебаченню, як українці, проживаючи в різних країнах світу, активно і масово виступають проти агресії Росії на Украну

 

 

Відео дня

Українці виступають проти знущань та вбивств мирних жителів Сходу Украни, наших дітей-воїнів. Вони захищають свою землю від агресора, який знищує підприємства, руйнує жилі будівлі, грабує торгівельні  мережі, підритває мости і залізничні колії.

Ми бачимо, як одна “людина” - путін - зробила ворогами ще вчора дружні народи України і Росії. І тепер на диво 84% росіян підтримують агресію путіна проти нашої країни. А ми спокійно сприймаємо цю інформацію з телепередач у своїх квартирах, в яких є вода, світло, каналізація, хліб на столі навіть в цей важкий перод. Ніби це діється десь, а не на нашій землі. Ми забуваємо про те, що в будь-яку годину в нашому спокійному житті все може раптово змінитись - коли не стане води, тепла, хліба... 
Чому за нас борються мільйони наших земляків за кордоном, а ми вважаємо, що наша хата скраю?
Напевне тому, що спимо спокіно. Одержуємо пенсію, зарплату. Але цей спокій вмить може змінитись з наслідками, які є на Сході України і щось змінити вже буде пізно. Реальністью є те, що 4 місяці назад ви не могли уявити, що Росія піде війною на Україну.
Тому шановні козятинці, ми звертаємося до вас —  поки не пізно, вийдемо всі сім’ями з дітьми, батьками, друзями, сусідами на нашу площу Героїв Майдану, на наші вулиці всім районом з мирнирм протестом проти агресії Путіна.
Щоб він забрав своїх найманців, військову техніку і дав нам спокій на нашій землі. Ми у себе дома будемо самі будувати своє майбутнє. Майбутнє для наших дітей. 
Думаємо, що нас, козятинців, підтримає вся область, вся Україна. І тоді росіяни побачать, що ми — мирні люди. Ми не пішли воюватии на чужу землю. Ми захищаємося від ворога, який прийшов на нашу землю. Ми хочемо миру і спокою для будівництва кращого життя. 
Слава Україні!

Оргкомітет мирного протесту проти агресії Путіна:
Тетяна ЛОЗІНСЬКА, головний редактор газети “RIA-Козятин”
Василь МОРДЮК, пенсіонер-залізничник
Володимир АВРАМЕНКО, пенсіонер-залізничник
Наталія ЩЕРБИНА, мати двох дітей

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Герой України

  • Герой України

    Cвободо не дають.Там в Луганську з автоматом.А тут в громаді перед владою що має служити нам а не свому гаманцю
  • Герой України

    Повністю підтримую акцію! Вкрай необхідно для згуртування громади організувати пішу ходу з національною символікою проти путіна та його прихвостнів. Хто не прийде можна вважати і треба вважати терористами - найманцями Путіна, що чинить горе українському суспільству. З ними треба боротись зі зброєю в руках. Піснею. Віршем. Вишиванкою та іншою українсьбкою символікою, що стверджує дух нації.

    Герой України reply Герой України

    Пані редактор Ріа-Козятин.Так сталось що Козятинська громада підтримує Вас .Інші політичні сили АМОРФНІ не здатні гуртувати людей.Можливо об*єднаються навколо Вас в процесі боротьби за Мир проти Путіна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up