Більше півмільйона вирішили витратити на невідоме проектування?

Більше півмільйона вирішили витратити на невідоме проектування?
Минулої п’ятниці влада скликала позачергову сесію. Всім на початку повідомили, що заступник міського голови, член виконавчого комітету Козятинської міської ради, він же депутат місцевої ради — Євген Малащук склав свої депутатські повноваження. Замість нього депутатувати буде Сергій Сич.

Управління архітектури і містобудування просило народних обранців виділити 614 тисяч для продовження проекту реконструкції водогону. В результаті підняли руки “за”. 100 тисяч на поточний ремонт та благоустрій громадських криниць (які, як виявилось, не стоять ні на чиєму балансі) та більше півмільйона на фінансування проектно-вишукувальних робіт по реконструкції водогону. Також запланували виділити 44 тис. грн на придбання матеріалів для поточного ремонту пам’ятника героям-чорнобильцям. Новому заступнику мера з соцпитань пану Вечері затвердили 10 тисяч на ноутбук.

Стосовно водогону виступив депутат Гвелісіані.

— Мене дивує, чому сьогодні ми виділяємо таку досить солідну суму? Чи потрібно це робити, не маючи ніяких гарантій?..

Відео дня

Молодий архітектор міста переконував усіх, що питання водогону на даний час дуже актуальне. Він сказав, що більша частина мешканців міста споживає воду з відкритого водозабору “Медведівка”. Всім відома дана водойма (особливо влітку в період інтенсивного цвітіння води). Майже 100 років даний водогін експлуатується без проведення реконструкції і в крани городян подається мутна рідина, яка інколи має неприємний запах. Тому і було прийняте рішення звернутися до проектної організації ПАТ “СКБ “Водопроект” для коригування існуючої проектно-кошторисної документації. Вартість проектних робіт буде складати 614 тисяч 873 грн.

Депутати Радіна та Панчук цікавилися, чи розглядалося це питання на комісії в ЖКГ, чи зверталися до інших фірм, чи була можливість якось здешевити цю процедуру. Відповідати вийшов сам директор ПАТ “СКБ ”Водопроект” Олександр Целік. Він розповідав про переваги нового водогону та про вартість коригування проектної документації.

Виступив депутат Рожук, який сварив минулу владу та “затикав рота” депутату Гвелісіані. Останній під завісу сесії хотів зробити заяву, але йому було відмовлено головуючим, який послався на регламент.

 

 

Олександра Свірщевська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    пипець. був на сесії. голосував сам бо депутат. голосування за "фактично" поновлення Козятинського водогону пройшло одноголосно!!! пузир молодець - навіть якщо водогін будуть будувати років з 5 -ть, але рух вже є!

    а ріа знову все перекрутили. занавіс!!!

    Анонім reply Анонім

    "Пипець"-  це прізвище? Якщо ви дійсно депутат, то краще б залишались "анонімом". Ми і так не в захваті від нашого депутатського корпусу, навіщо ж такими "змістовними" коментарями зайвий раз  переконувати, що переважна більшість міських

    депутатів - обмежені, випадкові люди?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up