Буклет — це добре, але жителі міста хочуть правди

Буклет — це добре, але жителі міста хочуть правди

“За ідеєю, ініціативою та підтримкою голови міської ради м. Козятин Олександра Дмитровича Пузиря” був випущений буклет “Місту Козятин 142 роки”.

“За ідеєю, ініціативою та підтримкою голови міської ради м. Козятин Олександра Дмитровича Пузиря” був випущений буклет “Місту Козятин 142 роки”. Виконала замовлення Громадська організація “Ліга допомоги людям м. Козятин”. Я не знаю, чи має якесь відношення до цього самопіару сам Олександр Дмитрович, але в буклеті видано бажане за дійсне. Тож коротенько пройдемося по ключових словах і фразах цього видання.

“Місто Козятин чарівне місто понад Гуйвою”. А сам автор цих рядків біля річки Гуйви був? Єдине, що в нас чарівне — це люди, які трудяться, якось годують свої сім’ї і мовчать. Що їм не придумують державні мужі, а вони виживають.

“На разі в місті активно ведуться роботи з благоустрою та озелененню, ремонту доріг та вуличного освітлення”. “Активно” я розумію, що це робиться по всьому місту, а не якась ділянка дороги, де проводиться ямковий ремонт. З освітленням також щось наплутали. “Озеленення”. Ой, як воно набридло громаді міста! А ви знову за своє. Озеленення проведено невиправдано дорого. А голубу (блакитну) ялинку можна було купити за 520 чи за 360 гривень таких же розмірів, а не за 3 тисячі.

Відео дня

Велика увага приділяється закладам освіти, культури та спорту. Для культури і спорту виділяються більше коштів, ніж за минулої влади. Але й бюджет значно більший. Навіть є додаткові надходження. А от про освіту потрібно запитати у батьків. Вони бідолашні все знають. Скільки, куди і на що.

“Попереду — ще багато роботи, багато планів, які за вашої підтримки, впевнений, вдасться втілити у життя. Бо лише спільна співпраця громади і влади призводить до помітних результатів”. Про яку спільну співпрацю громади та влади йдеться? Коли влада збирала громадські слухання? Можна в будинок культури зібрати “бюджетників” і видати їх, як громадські слухання. А потрібно на площі з усім народом.

“Спільна співпраця громади і влади” — є піаром і дійсності не відповідає. Бо навіть на День журналістики влада запросила тільки “своїх” і нікого з незалежних від влади ЗМІ. По крайній мірі, на фото з офіційного сайту про чаювання у мера їх не було.

Ось так — написано одне, а в дійсності інше. Тільки зрозуміти не можу, хто все-таки в місті “жовта преса”?

І останнє. З 14-ти картинок на буклеті влада не має ніякого відношення до 11-ти. Суперечлива картинка — “Аптека”. Але кількість побудованих аптек не є показником нації. Показником нації є здорова заможна людина, яка має право на роботу, освіту, відпочинок. І її статки збігаються з бажанням в полі дозволеного і розумного та можливого.

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up