Фельєтон. Не правда! Не “Зіт Хай”, а “Хай Пузір”


Мер Пузір принижує і виганяє інвесторів. Незаконно як барига.

 

Протягом довготривалого періоду міський очільник Пузір працював юристом. Автобіографію що виклав, титулований досвідчений нормально ідеальний “нарцис” (народжений від Бога), легко сприйняти за ідеал.

 

Але така позиція провальна. Нарада міського голови свідчить про інше. Психопату Пузіру потрібні люди, тільки тоді, якщо ти чимось йому корисний. Демонструє аморальність, байдужість, готовність агресивно знищити та знецінити через приниження не лояльної до нього особи. Монстр за розміром, основний дефект якого — відсутність совісті та вищих моральних емоцій, з розладом особистості?

Відео дня

Недалека історія його діяльності стала публічною.Так одне ТОВ довготривалий період судилось з іншою структурою (таким же тов…….),  де юристом був Пузір. По народному, контора, що шляхом судового рішення хотіла “відмахати” (тобто “віджати”) майно попередника. Суд абсолютно “промахали”. Майно не віджали. Мало того — через рішення суду заробили борг ………

Людина передбачає але Бог розтавляє. І розтавив так, що Той “промахавший” став мером. Ідеальний казковий з химерами, він всю свою каденцію спрямовує не на розбудову міста, а на знищення попередника. Добре налогоджена, часом опробована, комерційна структура опалювання міста пішла під ніж, що заточив  Пузір.

По кримінальному нагло. Ігноруючи Закон, ухвали суду, він сколотив свою “секту”. Відібрав у орендаря орендоване майно (котельні). При тому, що в бюджет надійшли гроші за оренду. І саме головне, магістралі, тобто трубопровід, що не арендоване, а належить ТОВ, як основні засоби виробництва.

Пузірю немає іншого шляху, як вкрасти (віджати), забрати — називайте, як хочте, — майно. Те, що вже судом визнане —односібно на свою користь. Сценарій такий, що, за логікою, Пузір замутив і мусить в подальшому виконати або здійснити злочин, розбійний напад (з метою заволодіння чужим майном для отримання прибутків) половину якого він реалізував уже. Ще один кримінальний шмаль від нього — експропорціація остатків палива, що зберігається в котельнях (доступу до якого у власника не має). А “секта Пузіра” використовує у власних цілях для збагачення.

Пункт “секретності секти” зводиться до того, що вони морально сприймають, мало того — соромляться і розуміють злочинність своїх дій. Не хочуть щоб громада знала про їх корумпованість.

Категорічність судових рішень не на їх користь потужно розвинуло почуття вини.

Тепер подивимося на “лакоме”. Де міський голова взяв кошти на закупку котлів опалення? Має місце велика вірогідність, що з міського бюджету.

Якщо це так, то громада має про це знати. Для чого знищена комерційна інфраструктура? Щоб потратити 15-25 мільйонів з міського бюджету? Як би вони не шифрувались, все стане відомо з часом.

Плачте в злиднях дружини ветеранів АТО. Пропадайте від безробіття. До побачення — покращення житла для соціально незахищених. Стогніть пенсіонери, інваліди — вам не дадуть допомоги навіть, якщо ви помиратимете. Все песець на шию і пепець… Гроші запулив мер з перспективою. Яка? А така: “Проголосувавщи за його, ви забезпечили майбутнє його дітей та родини, а своїм — стид і сльози. Сльози і стид за свою безхребетність. З  часом, можливо, і ви щось вкрадете. Вас, можливо, не посадять. Надіюсь, що ви викрутитесь. І ваші діти тайком не підбиратимуть шкуру бананів.

Такі дії міського голови компроментують громаду Козятина. Інвестор, а особливо іноземний, не піде в опіку “фюрера хай Пузіря”. Про нові робочі місця забудьте.

 

Влад ЛІСОВИЙ

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • козятинець

  • козятинець

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up