Громадська рада при Козятинській РДА збирає кошти на армію

Громадська рада при Козятинській РДА збирає кошти на армію
Підтверджено довіру і доручено громадським організаціям воїнів-афганців та Червоного Хреста отримувати гроші на їхні рахунки

Голова громадської ради при Козятинській райдержадміністрації Валерій Іващенко зібрав засідання для обговорення питання допомоги армії.

Як результат, присутні підтвердили довіру і доручили Тетяні Драмарецькій - члену Громадської ради, активісту громадської організації воїнів-афганців Козятинського району використати розрахунковий рахунок Козятинської міськрайонної спілки ветеранів війни в Афганістані. Банківські реквізити : Пат Укргазбанк, Козятинська філія, МФО 320478, Розрахунковий рахунок  2600926962980

Призначення: Внесок коштів на потреби по придбанню військової амуніції, медпрепаратів, предметів першої необхідності для забезпечення потреб воїнів-Козятинців, наданню їм і членам їх родин фінансово-матеріальної допомоги.

Відео дня

Покладено персональну відповідальність на Драмарецьку Татяну Петрівну по обліку і використання коштів, до 15 вересня вона має надати проміжний звіт на засіданні Громадської ради і в засобах ЗМі про використання коштів, для придбання військової амуніції і надання конкретної фінансово-матеріальної допомоги.

Також довірено і доручено Тетяні Юхимчук - члену громадської ради, голові  Козятинської районної організації Товариства  Червоного хреста використати рахунок: Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України Банківські реквізити:   ПАТ КБ "ПриватБанк" Вінницька філія р/р 26001060509598 МФО  302689 Код    02940109

Призначення: Внесок для надання цільової медичної, гуманітарної допомоги   воїнам захисникам, членам їх родин, переселенцям з зони проведення антитерористичної операції, по запиту  чл.. Громадської ради Юхимчук Т.Б.  з м. Козятин і Козятинського району.

Фінансові кошти використаються для придбання і надання матеріальної допомоги по забезпеченню медпрепаратами, виділення коштів на медичне лікування, реабілітацію, постачання допомоги бійцям, сім’ям воїнів-захисників, членам родин переселенців із зони бойових дій.

На Тамару Борисівну Юхимчук покладено персональну відповідальність за використання зібраних коштів і гуманітарної допомоги, до 15 вересня 2014 р. вона має надати проміжний звіт на засіданні Громадської ради і в засобах ЗМІ про використання коштів  і надання конкретної допомоги.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up