Незручні запитання до депутата Катеринчука можуть закінчитися «розборками» з міліцією (ПРЕС-СЛУЖБА ПЕТРА ЮРЧИШИНА)

11 жовтня 2014 р. у с.Лелітка (Хмільницького району) відбулась зустріч жителів села із кандидатом у народні депутати України Миколою Катеринчуком.

У зустрічі брали участь близько 20 людей.  Після короткого вступу та повідомлення мети своєї зустрічі Микола Катеринчук відразу ж перейшов до критики свого головного опонента Петра Юрчишина, що викликало обурення у багатьох присутніх.

Один з виборців почав голосно ставити кандидатові незручні, як виявилося, для нього запитання, від чого депутат повністю втратив контроль над собою та почав розмовляти з «кривдником» на високих тонах. Хоча, як зазначили присутні на зустрічі селяни, ніхто з учасників конфлікту не лаявся, взаємних погроз та образ у розмові не було. Люди з цікавістю спостерігали за діалогом, і ніхто не висловлював невдоволення почутим.

Після закінчення зустрічі виборець вирішив продовжити діалог з депутатом і наблизився до його машини, але отримав різку відсіч від помічників та водія депутата. До того ж супровід депутата викликав міліцію. Після цього депутат разом зі своїми помічниками поїхав. Міліція опитала присутніх, але не побачила ніяких приводів для затримання допитливого виборця і відпустила його.

Відео дня

Однак, на здивування жителів Хмільницького району, виявилося, що у цій історії найбільше «постраждав» …Микола Катеринчук! Він не зʼявився на наступну заплановану зустріч з громадою, мотивуючи це тим, що він поїхав у прокуратуру давати свідчення про замах, який було  скоєно на нього на зустрічі в с. Лелітка.

Пізніше силові структури викликали виборця на допит за заявою народного депутата про вчинення кримінального правопорушення, а саме замаху на його життя та майно.

І хоча у поясненні, яке дав правоохоронцям помічник народного депутата, значилося, що на зустрічі  було просто непорозуміння, пізніше на загал штаб Катеринчука додав до цієї версії повідомлення про те, що на депутата напали тітушки, які «курсують цілими автобусами». Так зі звичайного запитання виборця історія розрослася до кримінального сюжету.

Цікавий факт: на зустрічі з виборцями  депутата Катеринчука чомусь супроводжують чотири (!) машини його помічників та охоронців.

Те, що звичайне яйце може збити з ніг президента Януковича, ми вже бачили, а от що влучне запитання може кваліфікуватися як замах на народного депутата, для України новина. Однак передвиборчі перегони тривають, і яку версію тієї зустрічі з виборцями надалі буде розкручувати депутат, можна тільки здогадуватися. Адже бути жертвою зазвичай легше, ніж звітувати перед виборцями про результати своєї роботи на посаді народного депутата.

Галина МИКИТЮК

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up