Президент Петро Порошенко розказав коли ЄС скасує візовий режим

Президент Петро Порошенко розказав коли ЄС скасує візовий режим

Вчора, 19 серпня, президент України прибув до Харкова, щоб взяти участь у відкритті ювілейної, тридцятої за рахунком станції метрополітену «Перемога».  Харків’яни готувались до зустрічі. Вони навіть пофарбували асфальт.  

Президент Петро Порошенко виголосив велику промову, що стосується розвитку економіки і відродження України.

Зокрема, глава держави висловив упевненість в тому, що Євросоюз скасує візовий режим для громадян України вже через кілька тижнів. Порошенко підкреслив, що ЄС прийме рішення найближчим часом, і лічені тижні залишаються до того, коли для всіх українців відкриється безвізові двері в країни Європи.

Також Петро Порошенко заявив про те, що через кілька днів Україні виділять черговий транш, який сприятиме проведенню реформ в країні і розвитку економіки.

Відео дня

— Не дивлячись на війну на Донбасі, економіка відроджується, будуються заводи і фабрики, українці знайшли на це сили і можливості, —  зазначив Порошенко в ході візиту в Харкові.

Варто зазначити, що журналісти «Громадського» відзняли прикольний сюжет про те як готувався Харків до приїзду Порошенка. Зокрема, дорожники пофарбували асфальт. Але краще подивіться самі на це шоу:

Нагадаємо, в червні наші журналісти спитали у вінничан, куди б вони поїхали, якщо Єврокомісія дасть Україні позитивну відповідь. Дивіться сюжет у відео:

Ольга БОБРУСЬ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Скот пиздливий,ще хтось вiрить цьому слимаку?
  • Анонім

    Скот пиздлявий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up