Пузир не завжди був головою міста. До того працював юристом. Як свідчать судові рішення, не завжди успішним

Інформ-акцент Влада Лісового

 

 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Відомий вираз: “Помсту подають не гарячим блюдом”, засвідчений і набув розголосу під час 7-сесії 7-го скликання зі всіма ознаками корупції. А дії вчинив не хто-небудь, а сам очільник Козятина.

Щоб зрозуміти суть, необхідно заглянути в історію, з чого почалось і що саме служить базою конфлікту.

О.Пузир у своїй автобіографії вказує на фахову приналежність до юриспруденції та на практику застосовування судової інстанції. Успішний він юрист, чи ні — я не знаю. Однак ми візьмемо за основу лише один прецедент.

Фігурантами цієї справи є комерційна приватна компанія, що надає послуги бюджетним організаціям міста в забезпеченні теплом під час опалювального сезону. Мова йде про ТзОВ “Енергозбереження”. По рейдерській схемі на їх майно (обладнання котелень) зазіхнулась інша комерційна компанія, назва якої ТзОВ “Теплопостачальна компанія енергозбереження”. Саме її інтереси (до набуття статусу міського голови) відстоював О.Пузир в якості позивача. Цілий ряд судових рішень засвідчило лише одне — він діє, як складова комерційної структури, що намагається заволодіти чужим майно через суд або (як кажуть обивателі) рейдерством. Оце і є стовідсоткова фіксація характеристики маральних цінностей нашого очільника.

 

Юрист — так, але плюс ще й “русо-турісто-аморале”

За певний період часу конфлікт набув стадії помсти. Із юриста Пузир став міським головою.І тут “Санька-рекетира” понесло. Кажуть, що вибори — це зло, але найменше. В даній ситуації так не вийшло. Крик, стукіт по столу, гупання ногами. Повне ігнорування інтересами суспільства та громади. Пузир поставив за мету знищити і викинути з міста ту компанію, що виграла суди і по даний час працює в місті. Він виявився мстивим, з неабияким гріхом  жадності до наживи. І зараз готує ніщо інше, як техногенну катастрофу місцевого значення.

Адже котельні “Інвесттеплоцентр” орендує у міста і добросовісно сплачує податки. Теплотворне обладнання, тобто котли, навпаки стовідсотково належать вказаній компанії. Працюють на твердому паливі. Відносяться до категорії вибухонебезпечних об’єктів. Діяльність і встановлення — ліцензійне. Вартість обладнання, яке доведеться купити і встановити зараз міськраді, сягає приблизно 15-20 мільйонів гривень. Якщо компанії не пропонують право надання послуг, то ті категорично заявили: “Котли демонтуємо”.

Зі слів спеціалістів, демонтаж займе не один місяць. Наступний монтаж і регулювання — тим більше. Як не крути, зимою без тепла можуть залишитися школи, садочки. І всі ризики заради амбіцій “рекетира П”?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Хлопці, ви звичайно хороші, але в наших  гешефтах нібельмеса не смислите. Пузир вам не довіряє, раптом ви на передачу отката антикорупційне бюро запросите. Візьміть Іщенка або Ліфшиця на роботу, вони перевірені і собі вкрадуть, і Пузирю передадуть.  А інакше ваш бізнес в нашому місті накриється пузирним ...уєм.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up