Священники МП підтримували терористів та провадили антиукраїнську діяльність

Про це повідомив християнський портал Кіріос

“Це ще одне свідчення, що частина священиків Московського Патріархату активно й відверто підтримували і підтримують проросійських терористів на Донбасі та провадять запекло-антиукраїнську і, зокрема, агітаційну діяльність. І один з них - настоятель храму бл. Ксенії Петербурзької у Краматорську (місто обласного підпорядкування у Донецькій обл.) протоієрей УПЦ МП Сергій Миронов.
Також пригадаємо, що 25 травня, в результаті збройного протистояння бойовиків з силами АТО, затримано 13 осіб. Серед них - керівник групи Марецький, який є активістом т. зв. "донського козацтва", настоятелем одного з місцевих храмів Московського патріархату у Новоайдарівському р-ні Луганської обл.”, — пише портал.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Валентина

    а от зарази москалі кровопивці зникаюча нація з володимира почалось ним закінчеться .
  • сват

    Кстати, в 1977 году был подписан Дополнительный протокол к Женевским конвенциям. Из этого протокола следует, что пойманный наемник не может считаться военнопленным. На него статус военнопленного не распространяется. То есть, с ним надлежит поступать так, как поступают с вооруженным головорезом, который за деньги убивает людей.



    ХТО ПРОПОВІДУЄ МОСКАЛЬЩИНУ ГОЛОВОРІЗ БАНДИТ ЗА ГРОШІ
  • Галя

    Я вірю в матусю-Україну, а не в Біблію, яка детально розписує поучення Ісуса єврейському народу... Я рідновір. Я не вірю БРЕХНІ.



    Нагадаю адептам так званого християнства, що ще 150 років тому тих, хто не йшов у неділю в церкву, приковували кайданами на цілий день на найлюднішій площі села і кожен, хто йшов, міг плюнути або нацькувати собаку.



    Слава нашим предкам, які ПРОСЛАВЛЯЛИ своїх батьків і свою землю.

    крот reply Галя

    Рідновір це що
  • Sofia

    За хрещення і похорони деруть з нас по повній і за москалів моляться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up