Теперішня влада ускладнює життя городян

Теперішня влада ускладнює життя городян
“Мер постарів... та й раніше не особливо переймався містом”

Провівши анонімне опитування серед мешканців Козятина, на запитання стосовно міського правління містом, довелося почути багато чого. Найцікавіші відповіді ми публікуємо сьогодні.
— Що змінилося, на вашу думку, за останні 10-ть років у місті?
— Якщо проаналізувати останні 10-ть років, то доцільно ці роки розділити на два періоди.
Період, коли міським головою був Михайло Висоцький – період  розвитку міста. У той час було зроблено в місті багато. Наприклад,  міський парк,        облаштований дитячими майданчиками і багатьма лавочками, обгороджений парканом, що і на сьогодні слугує містянам, особливо малечі, дороги  ремонтувались якісно, і собак стільки не було. Практично створено систему освітлення міста, ремонтувались школи, кінотеатр. Відновлено роботу басейну «Дельфін» та багато інших хороших справ.
Та теперішній період, який можна охарактеризувати, як період поганих доріг, великої засміченості міста, безлічі бродячих собак, забруднення міста внаслідок використання неекологічних видів палива в котельнях, що обслуговують місто та багато іншого, що ускладнює життя громадян.
— Що, на вашу думку, потрібно робити з бродячими собаками?
— Створення притулку для собак – це єдиний вихід з однієї з найактуальніших проблем міста. Фінансування притулку здійснювати не тільки за рахунок коштів міського бюджету, а й за рахунок благодійних коштів громадян міста. Вирішувати цю проблему потрібно негайно, так як навчальний період починається, а школярі, зазвичай, до школи йдуть без дорослих та й «зима не за горами», коли їх кількість збільшується. 
— Як ви думаєте, чому міський голова перестав перейматися містом?
— Граничний вік перебування на державній службі – 65 років, відповідно й людина, яка досягла його, має відпочивати. Крім того, наш  мер - один з найбагатших жителів нашого міста, і його мало хвилюють потреби жителів Козятина.  Постарів, та й раніше, особливо не переймався проблемами міста («епохальне» будівництво міського туалету, очищення водокачки), крім щоденного «поздороватись», аби обрали знову.  
— Відносно допомоги АТО, як воно могло б бути (зі сторони влади)?
— На жаль, пасивність та безініціативність мера щодо допомоги воїнам та їх родинам просто вражає.  Необхідно:
- звільнити родини вояків від квартирної плати;
- виділити з міського бюджету кошти для підтримки їх сімей;
- виділити з міського бюджету кошти благодійним фондам та волонтерам для закупівлі військового спорядження та необхідних медикаментів;
- прийняти рішення щодо заборони святкування міських заходів та будь-яких салютів.
Посадовцям міської ради необхідно пам’ятати, що за зарплату, яку вони отримують з міського бюджету, вони зобов’язані відпрацювати та вирішувати проблеми містян, а не  пояснювати громаді міста причини своєї бездіяльності та невігластва. Якщо, «не можете» - складіть повноваження, та «йдіть геть». Порядність,  професійність,  відповідальність перед громадою повинна бути.
Слава Україні!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Владислав Кирган

    Теперішні городяни ускладнюють життя влади

    Kazatin Kazatin reply Владислав Кирган

    повністю підтримую!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up