Тринадцять округів із 34 в Козятині залишилися сиротами

Тринадцять округів із 34 в Козятині залишилися сиротами
Інтереси третини населення міста ніхто не представляє

За результатами місцевих виборів 25 жовтня 2015 року, в Козятині 13 округів (із 34) залишились без депутатів. Газета “RIA-Козятин” офіційно звернулась до міського голови із запитанням, чи будуть за цими округами “прикріплені” окремі депутати?
Міська рада повідомила, що “...розподіл округів за депутатами Козятинської міської ради 7 скликання винесено на розгляд постійної депутатської комісії з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики, топоніміки, контролю за діяльності виконавчих органів влади, з гуманітарних питань, соціального захисту населення, молодіжної політики, спорту та медичного обслуговування”.
Сподіваємось, що люди не залишаться без захисників їх інтересів при владі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up