У прокурора області нові заступники, а у Вінницькому та Козятинському районах нові прокурори

У прокурора області нові заступники, а у Вінницькому та Козятинському районах нові прокурори
3 квітня, колективу прокуратури прокурор області В. П. Соколовий представивши двох своїх новопризначених заступників Янківа Олега Федоровича та Попеска Олександра Петровича. Відповідно до наказу Генерального прокурора України їх також затверджено членами колегії прокуратури Вінниччини.

"Головним для працівників прокуратури області залишається ствердження в регіоні принципів верховенства права та справедливості. Єдиним вірним шляхом у протидії злочинності й корупції, збереженні стабільності в області є наша спільна злагоджена робота", - зазначив в'ячеслав Соколовий.

Крім того, він побажав новопризначеним успішної роботи задля того, щоб на Вінниччині й надалі панували законність і правопорядок.

Також наказами Генерального прокурора України від 2 квітня 2015 року прокурором Вінницького району призначено Путрю Олега ВікторовичаКозятинським міжрайонним прокурором - Кордону Олега Володимировича.

Відео дня

До цього Путря О.. обіймав посаду Козятинського міжрайонного прокурора, Кордон О.. - очолював прокуратуру Липовецького району.

Для довідки

Янків О. Ф.,1966 року народження, свою трудову діяльність розпочав одразу після закінчення у 1990 році Харківського юридичного інституту на посаді стажиста помічника прокурора Тиврівського району. У подальшому займав різні відповідальні посади в прокуратурах Вінниччини. Останнім часом очолював прокуратуру Тиврівського району. Старший радник юстиції.

Попеско О. П. 1979 року народження. Закінчив Національну юридичну академію ім. Я. Мудрого в 2001 р. В органах прокуратури з 2001 р. Розпочав свою трудову діяльність з посади помічника прокурора Замостянського району г. Вінниці. У подальшому займав різні відповідальні посади в прокуратурах нашого регіону. Останнім годиною був начальником відділу нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області. Старший радник юстиції.

Путря О. В., 1975 року народження, у 1997 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Я. Мудрого. Трудову діяльність розпочав у 1997 році на посаді слідчого - стажиста прокуратури Роздільнянського району Одеської області. Радник юстиції.

Кордон О. В. 1977 року народження. Має вищу юридичну освіту - закінчив Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича та Одеську Національну юридичну академію. В органах прокуратури з 2000 року. Займав різні відповідальні посади в прокуратурах Вінниччини. Зокрема, очолював прокуратури Іллінецького та Липовецького районів. Радник юстиції.
Джерело: myvin.com.ua

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up