В "Залізничному" виборець намагався бюлетень сховати в рукаві. Його зупинили члени виборчої комісії

В "Залізничному" виборець намагався бюлетень сховати в рукаві. Його зупинили члени виборчої комісії
Загалом по всім дільницям проходили вибори без порушень

Працівники редакції в день виборів побували на всіх виборчих дільницях. Скрізь панувала миролюбива атмосфера. На запитання, чи можливі фальсифікації, всі опитані члени комісій, голови, їх заступники та секретарі, спостерігачі відповідали, що це не можливо. І вибори будуть чесними.

На дільниці в газовому господарстві членів комісії розмістили у дуже маленькій кімнаті. Зате дуже теплій. В "Залізничному" один виборець намагався засунути бюлетень в рукав одежі. Це помітив член комісії Володимир Панасюк. І зупинив останнього. Можлива причина таких дій виборця — оковита.

Відео дня

На всіх дільницях (не в залі голосування) знаходились працівники правоохоронних органів. З кандидатів у нардепи зустріли на дільниці в училищі Федора Павлова, який цікавився у голови комісії, як проходять вибори. Миколу Катеринчука зустріли в одному з місцевих кафе за чашкою кави. Представника "Батьківщини" Олександра Пузира '— на дільниці у шк. №5. За  його словами цього дня він не помітив ні одних приводів до будь-яких порушень. Найактивнішими спостерігачами відмічені Василь Вельгус на дільниці в старому училищі. Тамара Тимощук на дільниці в новому корпусі училища, Леонід Румберг у міському будинку культури.

Активність виборців скрізь була однаковою. В середньому проголосували на 18.00 половина внесених в списки. Про результати голосування читайте в наступних публікаціях.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up