Вічне море під тунелем подобається владі

Вічне море під тунелем подобається владі
Усі з жахом очікують дощу. Тільки не трійця з колажу

Під тунелем, що близько служби ДАІ, постійно ремонтується дорога. І постійно після дощу, коли надзвичайна ситуація (повінь). Абсурдно навіть озвучувати цю ситуацію, адже в кількох метрах знаходиться рів для відведення дощових та грунтових вод. Якщо чиновникам не вистачає розуму зробити нормально зливову каналізацію, то мають хоча б зробити розриви в тротуарі та необхідний ухил дороги, а вода сама найде шлях до рову. 
Ситуація з підтопленням біля тунелю є показовою, але таких місць у нас сотні. Козятин має високий рівень грунтових вод та велику ймовірність підтоплень. Багато дренажних ровів засипано. Багато дренажних труб не мають пропускної спроможності для своєчасного водовідведення. Усі ми бачимо наскільки стрімко останніми десятиліттями змінюється клімат. Снігопади, повені і т.і. Не потрібно чекати, пане міський голово, щоб наше місто залило. Потрібно організувати збір інформації по зливовій каналізації. Потрібно виготовляти проектну документацію, схеми мереж водовідведення. Заборонити передачу земельних ділянок, по яких проходять рови та зливова каналізація, в приватну власність. Та, насамкінець, будувати зливову каналізацію, поглиблювати рови. Також хочеться порадити нашому мерові знайти фахового будівельника в комунальне підприємство. Соромно було дивитися на організацію робіт при монтажі під дорогою труби на вулиці Куликова. Терміни та організація робіт не витримують критики.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • патріот

    Фотошоп не вдалий ,могло б бути і краще ,але тут ще одного не хватає , хто внас керує дорогами а????? Карапетян Ашот про нього забули? ))))
  • солдат

    СРУЛЬ, ПЕДИК И МЕДИК .
  • Городянин

    Скоро ця трійця буде виходити на прогулянки по зоні в полосатих костюмах і чепчиках. Тюрма за ними плаче.
  • солдат

    ФОТО - ПРОСТО СУПЕР !!!

    "Прощальная гастроль гигантов мысли !!!"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up