З перепою чи як? не толерантний мер Козятина

27 листопада 2015 року о 9 годині 45 хвилин в приміщенні міської Ради м.Козятина державний посадовець О.Пузир зловмисно перешкоджав діяльності журналіста. Відмовивші в прийомі громадян з участю журналіста на чому наполягала адепти громади.

На жаль, ми, костатуємо сьогодні, що міський голова Козятина Олександр Пузир, не має такого люксусу, як терпимість та доброзичливе ставлення до всіх громадян міста і навряд  чи буде коли його мати.

(Йому варто брати платні уроки толерантності в свого попередника Гвелесіані. Можливо варто закласти кошти на оплату попередникові і оплатити уроки толерантності?) Для мене це означає тільки одне: оскільки у нас стільки перешкод… Старатися йому треба більше, а не менше. Але толку не буде. Він лідер партійного осередку Батьківщина. А стає по-тихому холуєм з замашками прапорщика Радянської Армії (в армії служив чи ні?).

На першій пресконференції декларував: “Я, як міський голова, буду співпрацювати і вірю у те, що знайду взаєморозуміння з пресою. Я вмію з ними говорити. Я вмію вести діалог і вільно спілкуватись.”

Відео дня

То перша публічна (зафіксована) брехня міського голови.

Спілкуватись він не вміє.Терпимість відсутня. Поділив громаду на корисних йому людей, заборонивши давати будь-які коментарі журналістам “RIA-Козятин”. А коли журналісти прийшли під його кабінет  (такий фактурний дядько під два метра так на 120 кг) грюкнув дверима. Зховався в кабінеті..

Р.S. Інформаційний портал міста: Насамкінець міський голова запросив журналістів частіше звертатися до нього особисто за роз’ясненнями різних питань”(http://rebkaz.com.ua/page3913)

 

Проводимо опитування серед козятинчан, чим мотивувався новообраний пан мер, коли не пустив журналістів в складі делегації:

  1. З перепою

  2. Хтось не дав

  3. Злякався

  4. Ваша версія

 

Влад ЛІСОВИЙ

 

Коментарі (25)
  • Анонім

    ЯКИЙ що затирить по тихому леніна землю
  • Анонім

    це факт.
  • Анонім

    Цікаво!!!
  • Анонім

    Ну хто назве мерів Козятина,всіх забудутьНезабудуть того хто бордель відчинить.Ленточку переріже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

keyboard_arrow_up