Козятинчанка Анна Сас посіла перше місце у розділі "куміте".

Козятинчанка Анна Сас посіла перше місце у розділі "куміте".

17 вересня в Полтаві завершився абсолютний Чемпіонат України з кіокушинкай карате серед чоловіків  та жіноку розділі "куміте" а також ЧУ серед юнаків та молоді.

Організатором турніру виступила Полтавська обласна асоціація кіокушинкай карате на чолі із її віце-президентом Прядкою Володимиром. Турнір зібрав понад 160 учасників ,що представляли 19 областей України. Проходили змагання у спортивному комплексі управління поліції полтавської області. Відкрив турнір президент УФКК, шихан Олександр Валерійович Гончаренко.   

 Гарно виступили на цих змаганнях представниці Вінницької області серед молоді до 22 років, Мельничук Анастасія ,що представляє ДЮСШ «Спартак» м. Вінниця, виборола 1 місце у розділі «ката» та друге у розділі «куміте» , Дузяк Анастасія представниця клубу «Сіндо» м. Ладижин, стала  другою у розділах «ката» і «куміте» і Анна Сас ,що переставляла спортивний клуб «Тако» м. Козятин, посіла перше місце у розділі « куміте».

 За результатами турніру було сформовано збірні команди України серед молоді та дорослих , які у листопаді захищатимуть честь України на  чемпіонаті Європи у Болгарії(Софія). Вітаємо усіх призерів з перемогою.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up