Козятинські любителі футболу залишали стадіон після першої 45-хвилинки...

Козятинські любителі футболу залишали стадіон після першої 45-хвилинки...

Усі великі футбольні турніри відбуваються на стадіонах, місцезнаходження яких вигране на конкурсах чи заявкою. Гру за суперкубок Вінницької області між командами “Патріот Кукавка” з Могилів-Подільського району та “Факела” з Липовця до великих турнірів чи футбольних грандів віднести важко. Та сам факт проведення цієї гри в нашому місті заслуговує на повагу. Тож 13 серпня на стадіоні “Локомотив” відбулася гра за суперкубок області. Право провести гру козятинці вибороли.

Щодо самого футболу, то він не був видовищним. 

Складалося враження, що гравці більше бажали свої ворота залишати сухими, ніж забити м’яч у ворота суперника. Мабуть тому деякі любителі футболу залишили стадіон “Локомотив” ще після першої 45 хвилинки.

Другий тайм розпочався з більш осмисленої гри футболістів “Факела”. Створюючи небезпечні моменти біля чужих воріт, вони були неточними в завершальній стадії. Іноді підводила майстерність футболістів,  іноді Фортуна відверталася від них. Та не тільки гравці такого рівня хапаються за голову. Хапалися за голову такі майстри, як Ярмоленко. Не завжди забивають Антоніо Грізман та Ліонель Мессі. Такий футбол. Не завжди вдається показати на футбольному полі своє вміння. І я впевнений, що в інших іграх ці хлопці доведуть, що вміють забивати.

Відео дня

Гра так і закінчилася нулями на табло. То ж за регламентом суперкубка, щоб виявити переможця, була пробита серія післяматчевих пенальті, в яких точнішими були футболісти ”Патріота”. З цим ми їх і вітаємо.

Незабаром ці футболісти знов стануть гостями нашого міста. Вони приїдуть до нас на календарну гру з козятинським “Монолітом”.

Скінчилася гра, роз’їхались гості. А на сидіннях та землі залишилося стільки соняшникового лушпиння, що працівникам стадіону буде біля чого попрацювати. Представники “Громадянської позиції” спостерігали за матчем біля фанів “Патріота”, які й покидали лушпиння. Поза футболом — це прекрасні люди. Та під час футболу вони не бачать ні сміттєвих баків, ні шляхів вирішення. То ж наступного разу прохання до відповідальних за порядок на стадіоні — нагадувати присутнім: “Не смітити”.

 

Було і таке під час матчу.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sereda Anton

    а хіба Грізман не Антуан? ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 «У парку дуже часто відпочиває молодь, тому це як полотно» photo_camera 17:56 На храмовому святі владика молився, розповів цікавих історій і жартував. 17:40 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 17:17 Діти, які повернулися до сімей, отримали допомогу та знання про кібербулінг photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для чоловіків, які ухилятимуться від мобілізації 15:55 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 13:41 На Козятинщині висадять дві трояндові Алеї Слави 12:32 Як уникнути віялових відключень світла? Поради козятинчанам 10:36 Міністерство у справах ветеранів України запускає «Єдину ветеранську лінію» 10:32 Україна вчора відбила чергову атаку росіян: 95 бойових зіткнень та 10 збитих Shahed 09:22 Цей день в історії, 10 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up