Козятинським тенісистам нема де тренуватися

Козятинським тенісистам нема де тренуватися
Зате молода команда має спонсорів

Не так давно в Козятині була створена команда з настільного тенісу “Іскра”.  До її складу ввійшли залізничники Дмитро Демчук, Костянтин Коваль та Євген Оміцинський
Лідер команди Дмитро Демчук розповів газеті “RIA-Козятин”, що займаються вони цим видом спорту давно. Єдине, що засмучує команду, це відсутність спортзалів у місті. За словами хлопців, немає майданчиків для тренувань. 
 За чотири місяці свого існування команда вже відвідала багато змагань.
— Ми були в Києві, Вінниці та Житомирі, — каже пан Дмитро. — Останнього разу брали участь у змаганні професійної центральної міжрегіональної ліги України в Умані. Із восьми професійних команд зайняли п'яте місце. Для першого разу це дуже гарний результат. Цієї п'ятниці збираємося на ще одне змагання у Житомир. 
За словами учасників команди, кожна така поїздка потребує витрат. На допомогу команді прийшли козятинські підприємці Сергій Міклуха та Сергій Вольний.
— Нам знайшли форму та частково оплатили витрати на дорогу та проживання, — розповідає Костянтин Коваль. — За це хочемо висловити щиру подяку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up