Вихованців Козятинської ДЮСШ відіграли футбольний сезон

Вихованців Козятинської ДЮСШ відіграли футбольний сезон
Головне завдання — це підготовка до дорослої гри

Програвши у фіналі, команді з Могилів-Подільська з рахунком 2:0 — юнаки Козятина зайняли друге місце в першості області з футболу серед команд першої ліги.
Як для мене, тренера, цей фінал став розчаруванням. Тому що, в футболі дрібниць не буває.


Перед початком фіналу ми втратили двох ключових футболістів. Відсутність основного центрального захисника Олексія Павлюка була терміновою поїздкою на вступні іспити. А бездарна і безвідповідальна травма нашого основного бомбардира Діми Остапюка мала негативні наслідки. Він забив майже половину усіх м’ячів від загальної кількості командних голів. Довелося змінювати “накатану” схему гри. Виглядали ми гідно, але сталось, те що сталось.


Я неодноразово говорив, що головне завдання для відділення дитячої школи футболу — це підготовка людей до дорослого футболу. На попередньому етапі гри і самого фіналу ми показали, що маємо перевагу над суперниками.
Хочу подякувати хлопцям за сезон і побажати їм успіхів у подальшій роботі. Я думаю, що на день міста — перед початком футбольного матчу,  можна буде подякувати хлопцям за їхню працю.

Відео дня


Гравці — учні шкіл міста і району
Ілля Заїчко, Максим Пастух, Валентин Поляков, Павло Дячук, Влад Мельничук — учні школи-ліцей. Діма Насухо навчається у школі №1. Андрій Білокур, Олексій Павлюк, Олександр Степашок, Олександр Кошелак, Саша Іваюта — з Іванковецької школи. Діма Остапюк і Максим Кушкевич — Махаринецька школа. Діма Степанюк — школа-інтернат-гімназія. 


Окремо відзначу двох наших наймолодших гравців 2004 року народження — це Назар Дмитрук та Вадим Наліжитий. Вони не тільки брали участь в іграх, але й відзначились забитими м’ячами.
На останок кілька слів про дорослий футбол. В сезоні футболу побачать не тільки наймолодшу в області команду, але й складену, практично з усіх вихованців ДЮСШ
міста Козятин
. Команда буде прагнути грати в той футбол, який подобається глядачам. Тож сподіваємось на повні трибуни стадіону “Локомотив”.

Володимир СИНЯК, тренер

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    МОЛОДЦІ!!!!!!! Так приємно за нашу молодь щось хороше почитати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up