Кількість загиблих на Донбасі наближається до 7 тисяч - ООН

Кількість загиблих на Донбасі наближається до 7 тисяч - ООН
Майже сім тисяч людей загинули, більше 17 тисяч отримали поранення з початку збройного конфлікту на сході України

Такі дані повідомила прес-секретар Управління Верховного комісара ООН з прав людини Сесіль Пуйі.

"З середини квітня 2014 року по 27 липня 2015 загинули принаймні 6832 людини (цивільних і військових) і щонайменше 17087 людей були поранені в зоні конфлікту на сході України", - заявила вона.

Ці цифри включають в себе також 298 жертв катастрофи малайзійського "Боїнга".
Підрахунки грунтуються на даних, отриманих моніторингової місією ООН з прав людини в Україні та Всесвітньою організацією охорони здоров'я.

"Ці дані неповні через прогалини в певних географічних районах і тимчасових періодах, а також через загалом неповноцінну звітність", - підкреслила Пуйі.

За її словами, реальна кількість жертв може бути вище.

RIA- плюс

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Кажуть, цифри занижені для того, щоб не сіяти паніку. А повістки приносять все новим і новим хлопцям! Зараз уже не соромно від цього призову ухилятися, хвиля партріотизму спадає, народ починає розуміти, що щось не так у цій "війні"!
  • Анонім

    Fucken porosenok!
  • Анонім

    Скільки ще має загинути ні в чому неповинних людей?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up