Микола Лукашук загинув від пострілу ворожого снайпера

Микола Лукашук загинув від пострілу ворожого снайпера
За покликом серця, як воїн і оборонець свого краю, він пішов добровільно в АТО.

У неділю 14 червня громада міста та віряни селища залізничного попрощались з полеглим воїном АТО Миколою Миколаєвичем  Лукашуком 1989 року народження.
Міркував по демобілізації створити родину з місцевою дівчиною...
Полігони, навчання військовій професїї, добросовісне ставлення до служби і передова рубежів на сході України...
Алтилерист, навідник гармат, що стріляють на декілька десятків кілометрів загинув від пострілу ворожого снайпера в голову.
В його обісті, притаманній сільській родинІ, скромний побут. Обличчя світиться доброзичливістю з портрета на стіні. Його очі на віки закрились для земного життя. Тепер у Бога його душа, а тіло оселилось на сільському цвинтарі. 
Служба пройшла згідно канонів православноі церкви, до якої долучились всі віряни селища Залізничного та всі, хто приїхав на похорон щиро виразити скорботу по полеглому молодому воїну,
Знак пошани воїну виразили і військові місцевого гарнізону салютом...
 

Відео дня

 


 

Владіслав ПОВХ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    герої не вмирають! Спочивай з миром, ти був добрим хлопцем і чудовим однокласником!
  • характерник-танкіст ЗСУ UA

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up