На колінах провели в останню путь героя-кіборга з Самгородка

Юрія Осаулка нарешті повернувся на батьківщину

 

Після декількох місяців страшної невідомості на рідну Козятинщину повернули тіло загиблого Юрія Осаулка. Він віддав життя, героїчно захищаючи Україну. Загинув під час виконання бойового завдання в Донецькому аеропорту.

Відео дня

Дуже багато людей прийшли проводити героя в останню дорогу. Виконували почесну місію — несли тіло кіборга від церкви до кладовища 15 вояків із роти почесного караулу 95 Житомирської бригади. З ними прибули військові музиканти. На вході в центральну частину села школярі, а за ними і всі, хто стояв обабіч шляху, стали на коліна перед траурною процесією.

 

 

 

 

Урочистий мітинг пам’яті Юрія відбувався на високих сходах клубу. Останні слова подяки промовили представники районної влади, голова сільради, бойовий командир Юрія Сергій Гуссіді, отець Роман Масира. Мати подякувала присутнім і сказала, що гордиться своїм сином-героєм...

Дорогу від клубу до кладовища школярі посипали квітами. Лунали патріотичні вигуки  “Слава героям!”, скандування “Герої не вмирають!” На кладовищі усі присутні ще раз стали на коліна на знак пошани і подяки воїну за його неоціненну жертву заради усіх нас. Тричі пролунали одиночні постріли автоматного салюту. Земля Козятинщини прийняла в своє лоно сина, що віддав за мирне небо над нею своє життя.

Підготоувала Софія Ковбій

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up