Ще дві команди воїнів запасу відправили до навчальних центрів у п’ятницю

Ще дві команди воїнів запасу відправили до навчальних центрів у п’ятницю
Козятинські солдати і офіцери готові з честю виконати свій воїнський обов’язок.

Гарного сонячного ранку у п’ятницю Козятинщина відпраляла у військо чотирьох солдатів і двох офіцерів запасу. Чоловіки були бадьорі, зібрані, до служби готові.

Вперше за весь період мобілізації вони служитимуть на Вінницькій землі — у 24 окремому прикордонному Могилів-Подільському загоні. 

Відео дня


Іван Сизоненко (41) справжній вояк із Вовчинець служив у 1992-93 роках у Придністров’ї. Зараз відправляється майже в ту саму місцевість. Його очікуватимуть дружина і троє синів 19, 17 і 15 років.
— Хлопці у мене молодці, чемпіони України з волейболу, — говорить Іван Іваноич

Князюк Руслан (36), із села Широка Гребля проходив строкову службу піхотинцем в Бердичеві та у Хмельницькій області. 
— Він хороший хлопець, — каже його рідний дядько, майор Леонід Шпур, працівник Козятинського райвійськкомату. — Такі в армії потрібні. 
Руслан розповів, що працював електрозварювальником на Юзефо-Миколаївському цукровому заводі. Дома залишає доньку і сина.

Юрія Ткачука, (34) військового лікаря, проводжали дружина Олена і синочок Артем п’яти рочків. Офіцер запасу розповів, що у 1997-2004 роках служив в селищі Перевальне в Криму у 36 бригаді берегової охорони. Цю бригаду російські загарбники захопили найпершою.

Сподіваємось попередній військовий досвід стане воїнам у нагоді. А ті армійські уроки, що трохи забулись, нагадають досвічені вчителі в навчальному військовому центрі.
На мітингу був присутній представник РДА. Щирою молитвою благословив присутніх мобілізованих воїнів отець Роман Масира. Він побажав їм ангела хоронителя за плечима, розсудлиості, волі і терпіння. Повернутись неушкодженими і очистити нашу Українську землю від ворога-загарбника.

підготовала Оксана ЛУЦЕНКО

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Бідні хлопці бідні  сім'ї  аж страшно стае  за що це нам так куди йдемо і чи в майбутньому це оцінять наші внуки  хай вам щастить повертайтеся в сім'ї  живими бо тільки чекає по справжньому лише  сім'я  сім'я  сім'я а більш ніхто!!!!!!! Це вже ми побачили!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up