У п’ятницю ввечері з Козятинського військкомату 16 мобілізованих воїнів відправились у Рівне

У п’ятницю ввечері з Козятинського військкомату 16 мобілізованих воїнів  відправились у Рівне
Зранку їхали на південь, увечері — на північ

Увечері в п’ятницю подвір’я Козятинського райвійськкомату ледве вміщало людей, що прийшли провести на службу своїх рідних та близьких. Матері та дружини мужньо стримували сльози, передчуваючи довгу розлуку із рідними синочками та чоловіками.
Поки мобілізовані проходили останній інструктаж, “RIA-Козятин” запитала присутніх, що б вони хотіли побажати своїм захисникам. Люди висловлювали побажання якнайшвидшого повернення з перемогою, живими і здоровими.


— Ми б хотіли, щоб був мир, — сказала мама Ігоря Слободи.  —  Не хочеться відпускати сина. Але мусить хтось нас захищати. Вірю що повернеться неушкодженим і здоровим.
Близькі Віктора Нестребського побажали всім воїнам скорішого поверненя. Захистити нас усіх і країну. 
На урочистому мітингу з нагоди відправлення у військо наших земляків так само, як і зранку, були присутні представник від районної державної адміністрації (МІСЬКА РАДА, ПРОДОВЖУЄ ІГНОРУВАТИ ВІДПРАВКУ КОЗЯТИНЦІВ НА СЛУЖБУ!) та отець Роман Масира. Священник після палкої промови благословив хлопців молитвою, окропив свяченою водою і вручив іконки. 


На службу до військового полігону міста Рівне поїхали ще 16 мобілізованих військовослужбовців з Козятинщини. Вони захищатимуть мирне небо над нашими головами, нашу свободу вибору, можливість вільного і достойного життя, щасливе майбутнє. 

Відео дня


Побажаємо нашим землякам вдалої служби і скорішого повернення до рідних домівок. Хай агел-охоронитель буде з кожним з них!

Підготувала Оксана ЛУЦЕНКО

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Будемо чекати на повернення наших чоловіків. А тим хто ту дзявкає російською - ганьба!
  • Анонім

    Щасливої дороги!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up