Люди, не будьте байдужі до свого майбутнього!

 

Останнім часом мені доводиться вдвічі більше спілкуватися з мешканцями Козятинщини. Багато піднімається болючих тем, проблемних питань. Люди розуміють, що ми стоїмо на їх стороні. Тому звертаються кожен день за допомогою. Щоб ми їх вирішили.

 

Приїхала жіночка з села: “Головиха не хоче дати три роки належну довідку; зателефонував чоловік: “Чиновник послав… подалі.”; забігла в редакцію стривожена мати: “На дитину напала собака”; дідусь прийшов на прийом юриста “RIA-Козятин”: “Козятинські юристи у змові з судом”; бабуся з паличкою ледь пришкандибала: “Обіцяли належний мені ремонт і не зробили”; перестріли на дорозі жінки: “Повпливайте на Г., щоб сміттєві баки по місту поставили” і так далі.

 

Цілодобово працює гаряча лінія (068)308-01-25 та 2-04-53, щоп’ятниці — безкоштовна юридична консультація, людей відвідують соціологи, проводяться опитування і створюється Проблемна Карта Міста. Щоб змусити працювати обранців народу.

Ми підстьобуємо владу працювати на благо людей, а не собі в кишеню.

На превеликий жаль, у Козятині НЕМАЄ громадської організації, яка б зайнялась люстрацією по-справжньому. Досі сидять в кріслах чиновники “від Януковича”. Вони, як правило, відхрещуються від виконання своїх прямих обов’язків. Радує, що є одиниці, які намагаються щось робити. А в місті — править “цар”. Він досиджує та готовить спадкоємця престолу. Не може бути, що той, хто при владі, робить, те, що хоче. Він має думати в першу чергу за людей.

 

По одному ми — крапля в морі. А разом ми - сила. І тільки ми маємо зробити Козятин містом мрій наших діток — квітучим, затишним, європейським.   

У мене надія тільки на наших військових, які скоро повернуться. Гарантую, що саме вони створять рух і перезавантажать владу.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up